Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 09:48

E-BİKE Tripy'nin 1'inci yaşı" nedeniyle 7 Ekim'de dakikası sadece 1 TL

Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonuyla hizmete alınan elektrikli bisiklet kiralama hizmeti Tripy'nin "1'inci yaşı" nedeniyle 7 Ekim'de dakikası sadece 1 TL'den hizmet vereceği açıklandı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 06-10-2023 11:32   Güncelleme : 06-10-2023 11:47
E-BİKE Tripy'nin 1'inci yaşı

Dünya Bisiklet Şehri ve Avrupa Spor Şehri unvanlarıyla bu alandaki iddiasını güçlendiren Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için Sakarya'da devreye aldığı "Tripy" elektrikli bisiklet kiralama hizmeti 1 yaşını doldurdu.

7 Ekim’de indirimli çalışacak

İlk yaşına giren Tripy'nin hizmete girdiği tarih olan 7 Ekim'de indirimli hizmet vereceği belirtildi. Sağlıklı bir yaşam için bisiklet kullanımı yaygınlaştırmak adına atılan adımlardan biri olan bu çalışma, birçok vatandaşın da projeyle tanışmasını sağlayacak.

Yapılan açıklamaya göre Sakarya'nın genelindeki istasyonlarda kiralama hizmeti için tahsis edilen Tripy'ler 7 Ekim'de "dakikası 1 TL" tarifesiyle çalışacak.

 

Sakarya’ya bisikleti sevdirmek için…

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Sakarya'mıza bisikleti sevdirmek için yollar, tesisler inşa eden ve dünyanın en büyük organizasyonlarıyla, birbirinden eğlenceli festivallere ev sahipliği yapan bir Büyükşehir var! SAKBİS ve TUBİS kiralama hizmetinden sonra Sakarya'ya gelmesi için öncülük ettiğimiz Tripy 1 yaşına girdi. Tripy, birçok spor dostu vatandaşımızın bu güzel projeyle tanışması için 7 Ekim'de dakikası 1 TL şeklinde hizmet verecek. Tripy istasyonlarından kiralayabilirsiniz" denildi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR