Fısıltı HABERLERİ
HV
03 MAYIS Cuma 11:34

Eda YAŞAR ve Sinan ZORBEY Düeti “Sen Sevme Be Adam”ın Klibi Yayınlandı

Geçtiğimiz Nisan ayında ilk single çalışması “Güneşimi Ararım”ı müzikseverler ile buluşturan ve yüzbinlerce izlenmeye ulaşan genç sanatçı Eda YAŞAR, yepyeni şarkısı “Sen Sevme Be Adam”a çektiği klibini Sedat Sakarya Music Company etiketiyle 13 Aralık 2022 tarihinde izleyicilerle buluşturdu.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 13-12-2022 14:13
Eda YAŞAR ve Sinan ZORBEY Düeti “Sen Sevme Be Adam”ın Klibi Yayınlandı

Ünlü sanatçı Sinan ZORBEY’in de eşlik ettiği “Sen Sevme Be Adam”ın yönetmen koltuğunda Sedat SAKARYA otururken, hayal kırıklıklarını ve aşkı en saf haliyle kelimelerle buluşturan duygusal şarkının sözlerini ise Eda YAŞAR’ın kendisi yazdı. Şarkının bestesini Erol Ersoy CESUR, aranjesini de Sedat SAKARYA yaptı.

Güçlü sesi ve kendine has yorumu ile genç neslin üretken ve başarılı sanatçılarından biri olan Eda YAŞAR, Sinan ZORBEY ile beraber söylediği “Sen Sevmem Be Adam” şarkısının klibiyle, kış mevsiminin hüzünlü havasına yakışan melodisiyle ve kalplere dökülen sözleriyle adından söz ettirmeye devam edecek. 

“Sen Sevme Be Adam”, NetD Youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda yayında!

Eser Adı: Sen Sevme Be Adam 

Söz: Eda Yaşar 

Müzik: Erol Ersoy Cesur

Aranje: Sedat Sakarya

Sanatçılar: Eda Yaşar, Sinan Zorbey

Etiketler: #edayasar #sinanzorbey #sensevmebeadam #sensevmebekadın #sedatsakarya #erolersoycesur

Eda YAŞAR Hakkında:

Eda Yaşar, 08.05.1994 tarihinde Ankara'da doğmuştur. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini 2012 yılında Ankara'dAa tamamlamıştır. Lise yıllarında müzik öğretmeninin keşfi ile çeşitli etkinliklerde yer alarak müziğe ilk adımlarını atmıştır. 2013 yılında Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde eğitim almaya başlamıştır. Eğitiminin yanı sıra müzik alanında usta saz sanatçıları ile çalışarak Hicaz, Rast, Hüzzam, Muhayyerkürdî, Ussak, Kürdîlihicazkâr, Nihavend, Karcigar ve Segâh makamlarında şarkı söylemeyi öğrenmiştir. "Türk Sanat Müziği", "Türk Halk Müziği" ve arabesk ağırlıklı eserleri seslendirerek, geniş bir repertuara sahip olmuştur. 2014 yılından bu yana aktif olarak sahne almaya ve şarkı sözleri yazmaya devam etmektedir.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR