Fısıltı HABERLERİ
HV
20 NİSAN Cumartesi 10:17

Enes Furkan Bilgiçli imzasıyla düzenlenen "Global Star Awards"s görkemli tören

Organizasyonu genç başarılı organizatör Enes Furkan BİLGİÇLİ,ye ait olan, kırmızı halı sunuculuğunu güzeller güzeli Eda ACAR, güzel manken Nevide ÇİÇEK , güzel manken Buse ILGAZ ve başarılı sunucu İlknur ÖZKUŞ,un üstlendiği , sunuculuğunu Gökay KALAYCIOĞLU ve Özge ULUSOY, un üstlendiği global star awards ödülleri sahiplerini buldu. Gecede iş insanı Taner GÜVEN, yapımcı Esin YUM, Fatih BULUT, Maral, Nilay DORSA, Yeliz YEŞİLMEN, Şenay BİLGİÇLİ, Simge ERÇAKMAK, Veysel YALVAÇ, Yılmaz MORGÜL, Pelin SUADE , Fundyy, Emel YALÇIN, Kurtköy,ün en nezih cafesi gold guest cafenin sahibi Davut TİKTAŞ, Dilek ŞİRİN, Gülay AKÇAY, tan medya haber,in sahibi Ertan TAŞKIRAN, rumelili Orhan- Kemal kardeşler ve dünya markalar derneği markalaşma direktörü Zuhal ADIGÜZEL ödüle layık görülen isimler arasındaydı . Geceye Yıldız ajansın sahibi karizmalığı ile dikkatleri üzerine çeken Bekir YILDIZ, mavi medya ajansın ceosu- iş insanı Hakan Taner ÇAPIN, Fısıltı Haberleri https://www.fisiltihaberleri.com/ Haber Magazin Sitesi'den Semra TEKİN ve bahçelievler sokak hayvanları sayfası kurucusu İnci DEMİRER onur konuğu olarak katılan isimler arasındaydı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 13-01-2023 10:03   Güncelleme : 13-01-2023 10:18
Enes Furkan Bilgiçli imzasıyla düzenlenen

Enes Furkan Bilgiçli imzasıyla düzenlenen "Global Star Awards" görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Gecede Yılmaz Morgül, Yeliz Yeşilmen, Fatih Bulut ve Nilay Dorsa gibi birçok ünlü isim ödül aldı.

İş insanı ve ünlü organizatör Enes Furkan Bilgiçli imzalı 2023 yılının ilk ödül töreninde yineilkler gerçekleşti. İstanbul'un en gözde mekanlarından biri olan Kuğu Gölü İstanbul'da düzenlenen gece, sanat, siyaset, medya, magazin ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi.

Fısıltı Haberleri: Semra TEKİN - Görkem EMGEN 
Fotoğraf: Görkem EMGEN

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR