Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 19:17

Engelsiz hobi kursu öğrencileri yerli malı haftasını TOGG ile kutladı

Sakarya haftasını TOGG ile kutladı Büyükşehir Belediyesi SGM’de yerli malı haftasına özel etkinlik düzenlendi. Yerli malı haftasının en özel sürprizi Türkiye’nin yerli ve milli aracı TOGG oldu. TOGG’un direksiyon koltuğunda fotoğraf çekilen öğrenciler, yerli malı haftası için hazırladıkları ürünleri birbirlerine ikram ettiler.

SİYASET
Giriş Tarihi : 19-12-2023 19:27
Engelsiz hobi kursu öğrencileri yerli malı haftasını TOGG ile kutladı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi Engelsiz Hobi Kursu öğrencilerinin yerli malı haftasına özel düzenlediği etkinlik coşkuyla kutlandı. Öğrenciler, hafta dolayısıyla gerçekleştirilen özel etkinlikte, yerli ürünlerin önemine dikkat çekmek adına çeşitli faaliyetlerde bulundu. Türkiye’nin yerli ve milli aracı TOGG, yerli malı haftası etkinliğinde SGM’ye geldi.

 

Yerli ürünleri sundular

Etkinlik kapsamında, öğrenciler tarafından hazırlanan stantlarda yerli malı ürünler tanıtıldı ve satışı gerçekleştirildi. Öğrenciler, yerel üreticilerin emeğini ve ürünlerini destekleyerek katılımcılara yerli ürünleri sunma fırsatı buldu.

 

Yerli ve milli TOGG’u yakından incelediler

Devam eden programa yerli ve milli TOGG aracı da katılarak öğrencilere aracın detaylı tanıtımı yapıldı. Öğrenciler, aracın özelliklerini yakından inceleme ve yerli otomotiv endüstrisinin gelişiminin ve ülkenin vizyonunun ne denli arttığını gördüler. Öğrenciler TOGG’u deneyimleyerek, unutulmaz bir gün geçirdiler.

 

Yerli malını kutladılar

Etkinliğin en lezzetli anlarından biri ise öğrencilerin evlerinde hazırladıkları yöresel lezzetlerin bir araya getirilerek birbirlerine ikram etmeleri oldu. Engelsiz hobi kursu öğrencilerinin keyifli anları fotoğraflara da yansıdı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR