Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 03:32

Erenler Belediye Başkanı Fevzi KILIÇ Makamında Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti

Sakarya ilçesi Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç makamında kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Fevzi Kılıç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 20-06-2023 18:10   Güncelleme : 20-06-2023 20:20
Erenler Belediye Başkanı Fevzi KILIÇ Makamında  Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti

AK Partili Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kalp krizi geçirdi. Kılıç'ın Belediye'de çalışırken fenalaştı ve kalp krizi şüphesiyle ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne (SEAH) kaldırıldı. Kılıç, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Kılıç'ın Cenaze Töreri Saat;  15;00 Erenler Belediye Binası Önünden toplanarak Sakarya, Adapazarı Merkezindeki Tozlu Camiine Hareket edilecektir.

Cenazesi İkindi Namazına Müteakip,TOZLU CAMİİNDEN kaldırılarak, Serdivan Aile Mezarlığına Defnedilecektir. 

DOST VE AKRABALARINA DUYRULUR...

 

Fevzi Kılıç kimdir?

1964 yılında Trabzon Maçka’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Adapazarı’nda tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü mezunu olan Kılıç, AK Parti Sakarya Kurucu İl Yönetim Kurulunda yer aldı. 2002-2003 ve 2015-2018 yılları arasında AK Parti Sakarya İl Başkanı olarak görev yaptı. Sakaryaspor Yönetim Kurulu Üyeliği, Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi Meclis Üyeliği ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği görevlerinde bulundu. Sakarya İmam Hatip Mezunları Derneği Kurucu Başkanlığı ve birçok sivil toplum kuruluşlarında görev aldı. Ticaret ile uğraşmaktadır.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den Erenler Belediye Başkanı seçilen Kılıç, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR