Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 23:50

ERENLER’DE EYLÜL AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısında konuşan Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “Ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında vatandaşlarımıza hizmet götürebilmek için gayretle çalışıyor. Çalışmaların Erenler’imiz ve vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 05-09-2023 12:27
ERENLER’DE EYLÜL AYI MECLİSİ GERÇEKLEŞTİ

Erenler Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Rahmi Şengül başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşti. Gündem dışı konuşmalar ile başlayan meclis toplantısı Belediye Başkanı Rahmi Şengül’ün konuşması ile devam etti. Ardından toplantı 2 gündem maddesinin görüşülerek karara bağlanması ile tamamlandı.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Gündem dışı konuşmaların ardından konuşan Erenler Belediye Başkanı Rahmi Şengül, “Öncelikle toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, çalışmalarımız hakkında kısa bilgilendirmede bulunmak istiyorum. İlçemiz genelinde alt ve üstyapı çalışmaları hızlı bir şekilde ilerliyor. Aynı zamanda doğalgaz çalışmalarının gerçekleştiği bölgelerde kazı sırasında bozulan yollarımızı onarıyoruz” dedi.

HIZ KESMEDEN DEVAM

Başkan Rahmi Şengül, “Ekiplerimiz ilçemizin dört bir yanında vatandaşlarımıza hizmet götürebilmek için gayretle çalışıyor. Çalışmaların Erenler’imiz ve vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde Erenler’imize en güzel hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Şengül’ün konuşmasının ardından toplantı gündem maddelerinin karara bağlanması ile tamamlandı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR