Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 22:24

Erenlerz Başkan Aday adayı Osman Karataş’tan Başkent’te bir dizi ziyaret

Başkent Ankara’da bir dizi ziyarette bulunan AK Parti Erenler Belediye Başkan aday adayı Osman Karataş, siyasi önderlerini ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Partisinin ilçe binasında aday adaylığını açıklayan AK Parti Erenler Belediye Başkan aday adayı Osman Karataş, seçim çalışmalarına başladı. Aynı zamanda KARDEŞKAL Derneği Sakarya İL Başkanı ve15 Temmuz Milli İrade Derneği Genel Başkan Yardımcısı olan Osman Karataş, Ankara ziyaretine öncelikle Türkiye Büyük Millet Meclisinden (TBMM) başladı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 04-12-2023 11:31
Erenlerz Başkan Aday adayı Osman Karataş’tan Başkent’te bir dizi ziyaret

Partisinin Sakarya Milletvekillerinden; 28. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekillerinden TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, TBMM Tarım Orman ve Köy işleri Komisyonu Üyesi Lütfi Bayraktar, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ertuğrul Kocacık ve TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Murat Kaya ile makamlarında bir araya gelerek karşılıklı fikir alış verişinde bulundu.

Ardınan AK Parti Genel Merkezine geçerek AK Parti seçim işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve 24.-25.-26. dönem AK Parti Sakarya milletvekili Ali İhsan Yavuz ile birebir temasta bulunan Karataş, ziyaret ettiği bürokratlara tek tek misafirperverliğinden ötürü teşekkür etti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR