Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 03:33

ERKİN ARSLAN’IN YENİ ŞARKISI ‘KAPUSKA’ SÜRPİZLERLE GELDİ!

KAPUSKA İLE ÇOCUKLUĞUNA NEŞELİ BİR YOLCULUK! Müzik dünyasında yayınladığı nitelikli projelerle kendisine özgü avangart bir yol izlemeyi sürdüren piyanist, besteci ve söz yazarı Erkin Arslan, yeni şarkısı ‘Kapuska’ ile hem müzikal hem de yarattığı hikaye evreni açısından ilham verici bir projeyi sevenleriyle buluşturuyor

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 16-03-2023 10:45
ERKİN ARSLAN’IN YENİ ŞARKISI ‘KAPUSKA’ SÜRPİZLERLE GELDİ!

Geniş yelpazeli sentez müziğini olabildiğince gösterişli ve parlak şekilde paketleyen Erkin Arslan’ın klibine ise başarılı aktör Tolga Çevik ve çocuk oyuncu Doruk Anıl eşlik ediyor. Baki Yavuz yönetmenliğinde çekilen klipte Tolga Çevik’in canlandırdığı anneanne karakterinin inşası usta makyaj sanatçısı Suzan Kardeş’in yaratıcılığıyla klibe yansıtılıyor.

 

Etkileyici ud, cümbüş piyano ve yaylı dokunuşlarıyla zengin dokulu enstrümantasyon kullanarak geçmişe dair yitip gitmeyen çocukluğunu ‘Kapuska’ üzerinden zaman içinde bir yolculuğa dönüştüren Erkin Arslan, rüştünü ispatlayarak hazırladığı bu çalışmayı kendinden emin bir şekilde ustalıkla harmanlıyor.

 

Müziği Erkin Arslan’a ait olan şarkının mix’i Sarp Özdemiroğlu ve mastering’i Çağlar Türkmen imzası taşıyor. Erkin Arslan’ın yeni şarkısı Kapuska, Jingle House etiketiyle 17 Mart Cuma günü itibariyle tüm dijital platformlarda yayında!

 

Künye Bilgileri

Sanatçı: Erkin Arslan

Müzik & Düzenleme: Erkin Arslan

Piyano: Erkin Arslan

Bas Gitar: Birkan Şener

Gitar: Cenk Erdoğan

Klarnet: Göksun Çavdar

Ud & Cümbüş: Altuğ Öncü

Davul: Nedim Ruacan

Yaylılar: İstanbul Strings

Back Vokal: Ahali

Mix: Sarp Özdemiroğlu

Mastering: Çağlar Türkmen

Saç Makyaj: Suzan Kardeş

Yönetmen: Baki Yavuz

Görüntü Yönetmeni: Can Dolu

Stüdyo: Jingle House

Dijital Dağıtım: Videomite

 

Oyuncular

Tolga Çevik

Doruk Anıl

 

Erkin Arslan

Piyanist, besteci, söz yazarı, aranjör ve prodüktör olan Erkin Arslan, İstanbul doğumludur. Klasik piyano ve armoni eğitiminin yanı sıra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuştur. 1991 yılından bu yana profesyonel olarak müzik yapan Erkin Arslan, Göksel, Metin Arolat, Sibel Tüzün, Yonca Lodi, Emre Altuğ, Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Ceynur ve Ayşegül Aldinç gibi birçok usta sanatçı ile aynı sahneyi paylaştı. Aynı zamanda bestecilik ve aranjörlük kariyerinde de birçok başarılı projeye imza atan Erkin Arslan, sahnesini paylaştığı isimlerin yanı sıra Levent Yüksel, İrem Derici, Zeynep Özyılmazel, Bengisu, Özcan Deniz, Fatih Erkoç, Berksan ve Ege gibi sanatçıların müzik çalışmalarında yer aldı. Müzik kadar spor yapmayı da hayatının merkezine koyan Erkin Arslan, İstanbul Yüzme İhtisas Kulübü’nde uzun seneler su topu oynadı. Sanatçı aktif olarak fitness, tai chi, chi gong, windsurf ve yüzücülük yapıyor. 2007 yılından bu yana Jinglehouse bünyesinde çalışmalarına devam eden Erkin Arslan, reklam müziği, jenerik müziği, dizi ve film müzikleri üretimini sürdürüyor.

2019 yılında Göbeklitepe için yazdığı Mesopotamia adlı şarkısıyla müzikseverlerin büyük ilgisi toplayan Erkin Arslan, 2020 yılında ön plana çıkan Rompo Happa adlı şarkısıyla da geniş kitlelere ulaştı. Karakomik Filmler 2 Deli’nin orijinal film müziği olan Rompo Happa ile başarılı bir çıkış yakalayan Erkin Arslan, Cem Yılmaz ve Özkan Uğur gibi usta sanatçılarla şarkısını kliplendirdi. Aynı yıl içinde Koşullu Sevgiler, Kalp, Bilinmez ve Aşk Ne Güzel Şey adını verdiği şarkılarla müzik dünyasındaki üretkenliğini konuşturan Erkin Arslan, Buray ve Evrencan Gündüz ile ortak projesi Aşk Ne Güzel Şey ile dijital mecralarda en çok dinlenen sanatçılar arasında yer aldı. 2021 yılında Yarım Kalan, Hayda ve 1938 adını verdiği üç yeni şarkı ile yılı tamamlayan Erkin Arslan, 2022 senesinde Sessiz Sedasız’ı yayınladı. 2023 yılının başlarında Kapuska adlı şarkısını müzikseverler ile buluşturan Erkin Arslan, yeni yıla bu projesi ile başlangıç yaptı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR