Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:47

Ersin Kestaneciler Mithatpaşa Mahallesi Muhtar Adayı oldu, Ersin Kestaneciler Kimdir?

Sakarya İli Adapazarı İlçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi Muhtar adayı Ersin Kestanciler resmen ismini yazdırdı. Kestanciler İsmi çok konuşulacak, ERSİN KESTANCİLER KİMDİR İŞTE O DETAYLAR....

SİYASET
Giriş Tarihi : 14-12-2023 10:51   Güncelleme : 14-12-2023 11:14
Ersin Kestaneciler Mithatpaşa Mahallesi Muhtar Adayı oldu, Ersin Kestaneciler Kimdir?

Ersin Kestaneciler Kimdir?

Kenstenciler 22 03 1979 Sakarya Adapazarı Doğumlu İlk Okulu Donatım ilk okulu şimdiki Adıyla Orhangazi ilk okulunda okudum orta okulu Atatürk orta okulu lise öğrenimin Fatih Endüstri Meslek lisesinde okudum Bir Dönem Ticaretle Uğraştıktan Sonra Türasaşta Çalışma hayatımı Sürdürüyorum Çeşitli Derneklerde yöneteciliğin yanında Şehrin Köklü Kulüplerinde DemirSporun Kulüp Başkanlığı Görevinde Yapmaktayım Evli Ve 2 Çocuk Babasıyım.
Mithatpaşa Mahallemize Bugüne Kadar Hizmeti Olan Büyüklerimizin Emeklerini Dikkate Alarak YENİ BİR GELECEK Sloganıyla 
Mahallemizin ihtiyaçlarını yakından bilen biri olarak, bu sorumluluğu üstlenmek için gereken bilgi, deneyim ve tecrübeye sahip ekibimle bu yola çıktığımı sizlere bildirmek isterim. Sizin sesiniz ve talepleriniz benim için en önemli rehber olacak. Birlikte, mahallemizi daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha mutlu bir yer haline getireceğimize inanıyorum.

Mahallemize daha iyi hizmet verebilmek için, sizlerle yapacağımız istişareler çalışmalarımızın yol haritasını belirleyecek. Her zaman ulaşılabilir ve şeffaf olacağımı.

 BİRLİKTE DAHA GÜZEL BİR MİTHATPAŞA Mahallesi için çalışacağız!

HABER; Zeynep Eylül SEVİM

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR