Fısıltı HABERLERİ
HV
24 NİSAN Çarşamba 17:54

Ferizli Hatice Aslan İlk ve Ortaokuluna Ziyaret

Sakarya İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Ferizli ilçesine yaptığı ziyaretler kapsamında Ferizli Hatice Aslan İlk ve Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya geldi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 16-09-2022 17:18
Ferizli Hatice Aslan İlk ve Ortaokuluna Ziyaret

Sakarya İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, Bakanlığımız tarafından eğitimde fırsat eşitliğini sağlamaya yönelik dağıtımı yapılan ücretsiz ders kitaplarıyla beraber bu yıl ilk defa 2. sınıftan 12. sınıfa kadar yardımcı kaynak kitapların da öğrencilerimizin sıralarında yerlerini aldığını söyledi. Yaz dönemi boyunca çok sayıda okulumuzun fiziki olarak daha iyi imkânlara kavuşturulması için yoğun bir çalışma yürütüldüğüne de değinen Savaşçı, öğrencilerimizin en iyi olanaklarla eğitimlerine devam etmelerinin çok önemli olduğu ifade etti.

Sınıf ziyaretlerinde öğrencilerimizin ders ve etkinliklerine katılmasının ardından öğretmenlerle bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, Bakanımız Sayın Mahmut Özer’in talimatlarıyla bugünden itibaren öğretmenlerimizin, öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimle konaklayabileceklerini ifade etti. Yapılan düzenlemenin tüm öğretmenlerimize hayırlı olması temennisinde bulunarak yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diledi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR