Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 18:42

Ferizli MYO yeni döneme birçok etkinlikle başladı

SUBÜ Ferizli MYO 2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılı’na oryantasyon eğitimi, ilk ders etkinlikleri, mangal etkinliği ve teknik gezilerle dolu dolu başladı. Müdür Doç. Dr. Aslan Çoban öğrencilerini güzel bir şekilde karşıladıklarını söyledi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 16-10-2023 11:47   Güncelleme : 16-10-2023 13:11
Ferizli MYO yeni döneme birçok etkinlikle başladı

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Ferizli Meslek Yüksekokulu, 2023-2024 Akademik Yılı Güz Yarıyılı’na birçok etkinlikle başladı. İlk olarak öğrencilerin okula hızlı bir şekilde adapte olabilmelerini sağlamak için oryantasyon eğitimi düzenlendi. SUBÜ’nün bir gelenek haline getirdiği ilk ders etkinliklerinde Ferizli Kaymakamı Hasan Balcı, Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Oğuzhan Plastik Yönetim Kurulu Başkanı Semih Güngör ve Karagöl Çiftliği Süt Ürünleri Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Maden öğrencilerle bir araya geldi. Rektör Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık’ın da katıldığı bir diğer etkinlikte ise mangallar yakılarak öğrencilere, akademisyenlere ve idari personellere köfte ikramında bulunuldu. Sarıbıyık bu tarz etkinliklerin birleştirici ve motive edici yönüne dikkat çekerken öğrencilerden gelen talepleri de dinledi. Öğretim Görevlisi Ersin Berk koordinasyonunda da ‘İlçemi Tanıyorum’ ve ‘Kampüsümü Keşfediyorum’ başlıklarıyla iki teknik gezi düzenlendi. Geziler kapsamında öğrencilere mobil fotoğraf eğitimi verildi.

Verimli bir dönem olacak

İklim şartları zorlaşmadan güzel havalarda öğrencilere iyi bir hoş geldin demek istediklerini kaydeden Ferizli MYO Müdürü Doç. Dr. Aslan Çoban, “Bu anlamda planladığımız etkinliklerimizi sorunsuz bir şekilde maksimum fayda ile gerçekleştirdik. Öğrencilerimizin motivasyonu bizlere, bizlerin motivasyonu öğrencilerimize yansıyor. Yüksek bir enerji ve sinerji ile başladığımız bu dönemin verimli geçeceğine inanıyorum. Kısa süre sonra yeni binamıza da geçmiş olacağız. Hem bilgi hem beceri hem de sosyal yönden iş dünyasının ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu nitelikli insanlar yetiştirmeyi sürdüreceğiz. Etkinliklerimize destek veren Ferizli Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR