Fısıltı HABERLERİ
HV
26 NİSAN Cuma 12:06

FİLİZ TOKLU Ödüllere Doymuyor..

fisiltihaberlerli.com köşe yazarlarımızdan Filiz Toklu, hafta sonu İstanbul/Kanlıca'daki Mihribat Korusu'nda düzenlenen törende "Book Culture Art Times" tarafından "Altın Yazar" ödülü ile taltif edilmiştir.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 29-05-2023 14:40
FİLİZ TOKLU Ödüllere Doymuyor..

Sanat ve edebiyat çevrelerinden çok sayıda ünlünün de davetli olarak yer aldığı ödül töreninde yazarımız Filiz Toklu, "FİLİZLENEN DÜŞÜNCELER" adlı kitabı ve her hafta gazetemizde yayımlanan güncel gelişmeleri değerlendirdiği köşe yazılarında kullandığı üslup, içerik ve dil/düşünce bağıntısındaki kendisine özgü terminolojisi ile fenomen bir kalem olarak kısa sürede edebiyat ve basın çevrelerinin ilgisini çekmiş ve göstermiş olduğu kalem becerisi ile de her yıl BCA Times tarafından dağıtılmakta olan "ALTIN YAZAR" ödülünün, sanat ve edebiyat ustaları ve izleyicilerin alkışları ile 2023'teki sahibi olmuştur.

DEĞERLİ İSİMLER BİR ARAYA GELDİ

Edebiyat ve sanat dünyasından önemli isimlerinin buluştuğu Altın Kalem Ödülleri'nde Fotoğrafçı Engin Uzun'un yanı sıra, Necip Fazıl Kısakürek Şiirde Vefa ödülü, Çocuk Edebiyatı Vefa ödülü Mevlana İdris, Şiirde Cahit Zarifoğlu, Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Prof. Dr. Mehmet Sungur, Sinan Akyüz, Prof. Dr. İhsan Karaman, Barış Muslu, Metin Hara gibi isimlerin yanında yılın gazetecisi Turkishpress Turkish Press Newspaper imtiyaz sahibi İsmail Karakaş, yılın küratörü Marcus Graf gibi birçok değerli isim yer aldı.

Kendisini gazetemiz adına tebrik ediyor; daha nice başarılı eserler ile nice yeni ödüllere erişmesini diliyoruz.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR