Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 17:22

Fısıltı HABERLERİ; Deprem Bölgesinde

Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Yardımcı Ömer Faruk Birinci, Habip Aygın, Eray Kuşu, Kerem Kobaş, Talha Sağır, Muhammet Ali Birinci ile birlikte Çalışma Arkadaşları Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların yaralarını bir nebze hafifletmek için deprem bölgesine gitti.

gundem
Giriş Tarihi : 09-02-2023 15:19   Güncelleme : 09-02-2023 17:53
Fısıltı HABERLERİ; Deprem Bölgesinde

FISILTI HABERLERİ Gyy, Ömer Faruk Birinci ve Ekip Arkadaşları depremin ilk gününde arama-kurtarma ve yardım faaliyetlerinde bulunmak üzere Hatay'a gitti.

Tarihin en büyük deprem felaketlerinden biri sonrasında yaraları sarmak  listelenen; bebek bezi, battaniye, ısıtıcı, çorap, mont, eldiven, uyku tulumu, su, hijyen malzemeleri, bot, çizme, ayakkabı, içlik takımı, bere, tuvalet kâğıdı, pil, konserve ve yastık gibi birçok yardım malzemesini bizzat ihtiyaç sahiplerine teslim ettiler, Deprem bölgelerine gelen yardımlar için Fısıltı Haberleri, yardımsever  Dost ve arkadaşları  ile birlirkte ek seferler oldular.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sonrasında,  Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci'nin Şehzade oğlu, Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı, Müsiad Üyesi  Sakarya'lı İş Adamlarından Ömer Faruk Birinci  Hatay Ve Köylerine giden Çalışma Arkadaşları ile birlikte Topladıkları acil yardım malzemeleri Kendilerine aid araçları ile İlk günden itibaren deprem bölgelerinden  HATAY İlçe ve Köylerinde depremde mahzur kalan vatandaşlarımızı kurtarma ve ilk yardım hizmedlerini ifa etmektedirler.

Birinci deprem bölgesine insani yardım malzemelerinin yardımsever dost ve arkadaşları ile depremin yaralarını sarmak için bölgede seferber oldu.

Birinci: ‘’ Deprem bilimcilerinin ifadesiyle dünya tarihinin en büyük afetlerinden biriyle karşı karşıyayız. Sakarya teşkilatımız tüm imkanlarını seferber etmiş durumda. İlk günden beri yardımlarımız sürüyor. Gün, birlik olma, Türkiye için tek yürek olma günüdür. Öncelikle depremde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralı kardeşlerimize şifa diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun’’ dedi

SASÇED' Sakarya Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği Başkanı Mahmure Çolak ve Yardımcısı Kerim Çatalbaş Bu gece Hatay ve Köylerine gidecek olan Fısıltı Haberleri Ekibine  Depremden etilenen depremzedelere yardım kolilerini teslim etti..

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR