Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 21:35

Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci'nin Ramazan Bayramı Mesajı

11 Ayın Sultanı Ramazan ayını idrak edip, tüm Müslümanlar olarak Ramazan Bayramına erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşamaktayız. İnanç, örf ve adetlerin en güzel şekilde gösterildiği bayramlar, karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı dini inancın, milli ve manevi kültürün yeniden tazelendiği, güçlendiği günlerdir.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 09-04-2024 14:14
Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci'nin Ramazan Bayramı Mesajı

  Bu vesileyle, idrak ettiğimiz Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları aşıp birbirimizi kucaklamalı, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, bu güzel vatan için şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği her zaman göstermeliyiz. 

“Rahmet, mağfiret ve bereketin en üst noktaya ulaştığı, dua ve ibadet ile geçirdiğimiz 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayını elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel sözü ve  gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaşarak Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, mutlulukların paylaşılmasını, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının, anne baba sevgisinin pekişmesini, insanların kaynaşmasını sağlayan çok özel günlerdendir.

Sevinmek kadar sevindirmenin de çok değer kazandığı bu özel günlerde, nefsimizin bizi yönlendirmesine fırsat vermeden kırgınlıkları, dargınlıkları, yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle, bayram sevincimize onları da ortak etmeliyiz.

Fısıltı Haberleri  ailesi olarak sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde kavgalardan, savaşlardan, afetlerden uzak, birlik ve beraberlik içerisinde bir yaşam dileğiyle #FısıltıHaberlerine gönül verenlerin, basın mensuplarımızın, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.”

Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin BİRİNCİ

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR