Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 02:56

Fısıltı Haberleri'nden Sabahattin Birinci ile Aslı Kılıç14 Mart Tıp Bayramında Başkan Mahmure Çolak'a Ziyaret

Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci ile Fısıltı Haberleri Haber Müdürü Aslı Kılıç 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Kısa adı SASÇED olan Sakarya Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği Başkanı Mahmure Çolak'ı ziyaret etti.

gundem
Giriş Tarihi : 14-03-2024 15:24
Fısıltı Haberleri'nden Sabahattin Birinci ile  Aslı Kılıç14 Mart Tıp Bayramında Başkan Mahmure Çolak'a Ziyaret

Fısıltı Haberleri Genel Yayın Yönetmeni Sabahattin Birinci,

14 Mart 1827 tarihinde Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire'nin kuruluşu, Türkiye'de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilmektedir ve okulun kuruluş günü olan 14 Mart, Tıp Bayramı olarak kutlanmaktadır,  bu vesile ile "Canlarımızı emanet ettiğimiz, gece gündüz demeden çalışan, şifa dağıtan kahramanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun! En zor zamanlarımızda yanımızda olan doktorlarımıza, hemşirelerimize, sağlık teknisyenlerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar…" diledi.

Fısıltı Haberleri Haber Müdürü Aslı Kılıç, 

"Saygın ve onurlu doktorluk mesleğini büyük özveriyle gece gündüz demeden yerine getiren hekimlerimizin ve sağlık emekçilerimizin Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Her birine minnettarız."

Başkan Çolak, "Birlikte 14 Mart Tıp Bayramımızı Kutluyoruz! Bugün 14 Mart Tıp Bayramı ve tüm meslektaşlarımızın fedakarlık ve özveriyle dolu çalışmalarını yürekten kutluyoruz. Ülkemizin dört bir yanında meslektaşlarımızın gücü ve desteği ile Tıp Bayramımızı kutlamaya…"

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR