Fısıltı HABERLERİ
HV
24 NİSAN Çarşamba 13:30

GAZETECİ YAZAR İBRAHİM ERDEM KARABULUT’TAN SES GETİRECEK KİTAP…

Gazeteci Yazar İbrahim Erdem Karabulut Yeni Çıkarttığı Kitap ‘‘Erdoğan’ı Devirecekler’’ Bir Hayli Ses Getirecek…

SİYASET
Giriş Tarihi : 09-09-2022 12:24
GAZETECİ YAZAR İBRAHİM ERDEM KARABULUT’TAN SES GETİRECEK KİTAP…

Yazar İbrahim Erdem Karabulut’un özverili ve güncel analizleriyle kaleme aldığı ‘‘Erdoğan’ı Devirecekler’’ başlıklı kitabında, özellikle Başkan Erdoğan’a son yıllarda Avrupa’da ve ülkemizde bulunan muhaliflerin organize şekilde siyasi ve ekonomik yönden saldırarak çamur atmak isteyenleri deşifre ederken aynı zamanda ülkede son 20 yılda yapılan önemli ve anlamlı icraatları da hatırlatarak kitabında güzel bir dille yer verdi…

Kitap İle İlgili Yazarlar, Bürokratlar, Siyasi ve STK’lar  Şu Yorumları Yaptılar

‘Batı hiçbir zaman Müslüman Türk milletinin dostu olmamıştır.
Tarih boyunca hem dışarıdan hem de içeride yetiştirdikleri hainlerle milletimize yönelik saldırılarını sürdürmüşlerdir.’
Bugün de olan budur.
Dün “Allah’ı da Sultan Abdulhamit ile birlikte tahtından indirdik.” diyen zihniyet bugün de aynı nakaratı Erdoğan için söylemektedir.
Maksat asla Erdoğan değildir; onun üzerinden Müslüman Türk milletinin gelecekte dünya barışı adına oynayacağı kutlu misyona engel olmaktır.
Onların bir oyunu varsa Allah’ın da bir planı vardır.
Allah, 15 Temmuz’da tarihe nasıl müdahale edip Biden ve iç çetelerini bu millete yok ettirdiyse, yaptıkları bütün diğer oyunları da bozacaktır.
Bu millet asla ihanete, kaosa, yerli Biden çetelerine prim vermeyecektir.
Bize düşen batılın ne yaptığı değil, bizim davamız adına ne yapacağımızdır.
(Gazeteci Yazar Selim Çoraklı)
 

Onurlu, memleketini ve milletini seven basın mensubu cesaretle, devem etmelidir.
Dürüstlüğü ve onurlu duruşuyla onu bilen okuyucu kitlesi, takipçisi ve keskin bir kalemi olmalı, kalemini korkmadan böyle devam edeceksin seni okumaya devam ediyorum
İpleri Ab ve ABD’nin elinde olan kukla ve kripto Fetö'cüler hala vardır.
Tüm bunlar göz önüne alındığında ihtiyaç duyulan tek şeyin siyasette iktidarından muhalefetine, Bakanlıklardan kamu kurum ve kuruluşlar da liyakat olması gereğidir.
Büyük Türk Milletinin Gelişmeleri ve cereyan edenleri bir anketör kadar yakından takip etmektedir.
2023 seçimlerinin Ülkemize Milletimize ve bölünmez bütünlüğümüze hayırlar getirmesi temennisiyle,
Kalın sağlıcakla.
(Siirt Anket Genel Yayın Yönetmeni.Hamza Eminoğlu)
 

Alparslan Türkeş 1960 İhtilalinin kudretli Albayı olarak bilinir ve sanki 1960 ihtilalini Türkeş yapmıştır algısı hiç bir şekilde kırılamamıştır.
Onu henüz parti kurmadan tanıyan ve uzun süre yol arkadaşlığı yapmış birisi olarak yapılan analize katılıyorum.
Bir gün mutlaka tarihin gerçekleri yazacağı beklenirken nihayetinde Menderes ve Arkadaşlarının idamı için dirttiği ve bunu asla kabul etmediğini açıklayan güzel bir analiz .
(MHP İstanbul Eski İl Başkan Vekili Azmi Ersin)
 

Kıymetli hemşehrim; Kaleminden dökülen cümlelerini ve yorumunu hayranlıkla okudum, müthiş olmuş.
Tebrik ederim, bu yazıya analiz sana karşı saygısızlık olur. Tek diyebileceğim şey, ayakların gideceği yönü baş belirler.
İlk iki dönemde baş ve ayaklar uyum içinde çalışmaktaydı. Ne oldu ki, baş ayrı ayaklar ayrı çalışmaya başladı? Birinin diğerinden haberi olmaz mı? Sevgi ve saygılarımla.
Gökay Şirketler Grubu YKB.
(Battalgazi Gençlik Derneği Kurucu Başkanı Nizamettin Gökay)
 

Adnan menderesle başlayıp Özal'la devam eden Erbakan‘la 28 Şubat‘ta tavan yapan milli ve yerli değerlere kurulmuş kumpaslar ve onların devrilmesi ile başlamışsın.
O örnekleri vermiş olman Erdoğan’ın da aynı akıbete uğramasını istemeyenler için bir ışık olmuş.
Tarih tekerrürden ibarettir bakın geçmişte bu oldu şimdi de aynı darbeyi Erdoğan’a vurmak istiyorlar demek istemişsin
Erdoğan’ı devirmek isteyen kesimi ikiye ayırmışsın
Zaten Erdoğan karşıtları bir tarafta var.
Diğer yandan Cumhur İttifakı gönüllülerinin hangi bilinçle bu ittifaka bağlı olduklarını çok ayrıntılı bir şekilde özetlemişsin.
Milli manevi ve vatana dair bu kadar iş yapmış Erdoğan’ın devrilemeyeceğini devrilmemesi gerektiğini şahane kaleminle ele  almışsın abi eline sağlık.
(Diriliş Postası Yazarı AK Parti Meclis Üyesi. Abdullah Aksu)
 

 Bu millet Ülkesine, Devletine, Milletine hizmet eden kimseyi yarı yolda bırakmaz, AB ve ABD ile içerideki işbirlikçileri Erdoğan’ın çökmesi, Ak Sarayın düşmesi için ne kadar uğraşsalarda millet olarak daima sağduyulu hareket ettiği bilinmektedir.
Tespitler doğru yapılmış gerçek bakış açısı ile yazılmıştır.
Tebrik ederim.
(Gazeteci Yazar Bülent Ertekin)
 

Toplumlar için en iyi rejim olan demokrasi maslesef aynı zamanda toplumları bölme ve parçalama özelliğine sahiptir. Demıkrasinin bu bölen ve parçalayan yönü ortadan kaldırılmadıkça tenkit ve temennilerimizin sonu gelmez. Bu konuda son kitabım “bölen parçalayan demokrasi yerine yeni bir sistem” adlı kitabımda çözüm yollarını ortaya koymaya çalışıyorum. Mesela 9 Işık ta teklif edilen her sosyal dilimden seçilerek oluşacak uzmanlar meclisi önemli bir konudur. Tespitlerinize katılıyorum.
(E.Milletvekili. MHP Eski Genelbaşkan Yrd.Rıza Müftüoğlu)
 

 İronik bir şekilde yapılan açıklamalara karşı neden soruşturma açılmadığına dikkat çekiyorsun bence doğrusunu yapıyorsun.
27 Mayıs darbesine ben hep İsmet İnönü CHP’nin yaptırdığına inanırım. Sonuçlarına baktığımızda böyle yapanların, yaptıranların rolü niyeti anlatıldığı gibi karşımıza çıkmaktadır.
Kaleminiz güçlü, umudunuz hiç azalmasın. Zafer partisi geliyor.
(Zafer Partisi Genel Bşk. Yrd. İsmail Türk)
 

Ancak 60 ve 80 darbelei ülkeyi devamlı geriye götürmüşlerdir.
Her şey sandıkla seçimle olmalıdı, ama toplumların sosyal yapılarının da hükümetleri beğenmediğ zaman değiştirecek düzeyde olması gerekir.
Maalesef Türkiye’nin ve Türk insanının bunu yapma kapasitesi ve eğitimi yeterli değil.
Türk insanı hükümetleri değiştirebilme yeteneğinde olabilseler zaten darbelere yer olmaz.
(Emekli Albay Mustafa Gümüş)
 

Öncelikle Kaleminize yüreğinize sağlık...
Bir çoğumuzun eleştiri ve düşüncelerini dile getirmişsiniz
Çok üzüldüğüm bir nokta var ki
Millet olarak dış güçlerin hala oyununu anlayamıyoruz ve küçücük çıkarları için ülkesini milletini bayrağını toprağını örfünü adetini hiçe sayanlar ve modernlik adına birçok çirkin şeylerin kabullenilmesi
İnanın midemi bulandırıyor.
Onca çirkinliğin adı medeniyetse bırakın
O medeniyet bize hiç uğramasın .
(Gazeteci Yazar Emine İpek)
 

Maalesef tespitlerin doğru. Farklı olan bir iki yetkili belirttiğiniz gibi olsada sönük kalıyor. Siyasette yağcı ve yalakalar etkin ve yetkin olduğundan devleti temsil edenlerin de liyakat yoksunu olunca ahlaki erozyon kaçınılmaz oluyor. Bu da hukuka, adalete, eşitliğe, insan haklarına, ekonomik kanaatsizliğe sebep oluyor. Devlete güven sarsılıyor. Yetkililerde söylem ve eylem bütünlüğü ve örtüşmesi olmayınca güçlü devlet, hukuk devleti, sosyal devlet olamıyor. Aileler dini ve ahlaki çöküntüye maruz kalınca özellikle eğitim politikası netleşmeyince( nasıl bir gençlik ve nesil yetiştirilecek) insanlarda bocalaşma ve seküler eğilim arttıkça içinden çıkılmaz bir siyasi ve sosyal yaşam ortayaçıkıyor. Korkarım çöküntüde böylece başlamış oluyor. İşin ehli kadrolar işin başında olmayınca….. değindiğiniz sonuç oluyor. Erdoğan’dan sihirli bir hareket bekleniyor. Ne Erdoğan,  Hz. Ömer nede bu toplum asrı saadetteki kanaatkar, ahiret korkusu olan itaatkar toplum. Üzgünüm bu iş öyle emirlerle çözülmez. Bel ki umut…..
(Emniyet Genel Müd. Eski Personel Daire Başkanı Emniyet Müdürü Hasan Adak)

Bir Çok Kitap Okudum Ancak  Bu Kitap Önemli Konuları Aydınlatacak  Karanlığa  Işık Tutacak Gerçekleri Yansıtacak ve Büyük Ses Getirecek Bir Kitap Olacağının Altını Çiziyorum.

(TV Program Yapımcısı Gazeteci Yazar Yılmaz Birinci) 

Bizde sitemizde yazan yazarlar olarak anlamlı bir kitap yazan meslektaşımız İbrahim Erdem Karabulut’u tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR