Fısıltı HABERLERİ
HV
23 NİSAN Salı 17:58

Gümüşhane Halkı Deprem Bölgesinde

HEPİMİZ İÇİN! 6 Şubat günü yasa boğulduğumuz Kahramanmaraş merkezli depremde tüm Türkiye birlik oldu. Birlik çağrısını ilk başlatanlardan ve bölgesinde hızlıca organizasyonlara başlayan CVK Mobilya kurucusu Fatih Çevik, başkanı olduğu Gümüşhane Köse Akbaba Köyü Derneği ile gönül köprüsünü deprem bölgesinde kurdu.

gundem
Giriş Tarihi : 23-02-2023 09:49   Güncelleme : 11-03-2023 02:02
Gümüşhane Halkı Deprem Bölgesinde

Seferberliğin, birlik-beraberliğin ve dayanışmanın en büyük örneği olan Kahramanmaraş depreminde tüm ülkenin seferberlik hareketinde görünmeyen kahramanları vardı. Hızlıca hemşehriler arasında organizasyonu sağlayan Gümüşhane Köse Akbaba Köyü Derneği Başkanı Fatih Çevik bölgeye intikal eden yardım konvoyunda yer aldı.

newbahis giriş

Çevik “Depremin ilk şokunu atlattıktan sonra karşılaşılan durumun büyüklüğünün farkına vardık. 11 ili etkileyen bu sürecimize acil ihtiyaç listeleri hazırlayarak başladık, hızlıca üyelerimize duyuru yaptık. Çağrımıza kulak veren üyelerimiz ve paydaşlarımız sayesinde kumanya paketleri, hijyen kitleri, kıyafet, çocuk mama ve gereçleriyle tahminimizden çok daha büyük bir destekle yola çıktık. Biz milletimizin fedakarlığı ve büyüklüğü karşısında büyük minnet duyduk. İlk desteğimizin ardından bölgelerde uzun vadede yapılacak tüm süreçlerde gönüllülük esasıyla yine desteklerimiz devam edecek” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR