Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 13:19
1 Advert

Hendek YENİMAHALLE VE KÖPRÜBAŞI SOKAKLARINA SICAK ASFALT

Hendek’te sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Hendek Belediyesi tarafından altyapı ve kilit parke çalışmaları tamamlanan Yenimahalle ve Köprübaşı mahallelerinde 5 ayrı noktadan oluşan cadde ve sokaklar sırasıyla sıcak asfaltla buluşuyor.

SİYASET
Giriş Tarihi : 14-11-2022 13:32
Hendek YENİMAHALLE VE KÖPRÜBAŞI  SOKAKLARINA SICAK ASFALT

YENİMAHALLE VE KÖPRÜBAŞI MAHALLESİ

Hendek Belediyesi ekiplerinin ilçe genelinde sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Yenimahalle’de dev altyapı projesinin tamamlandığı bölgelerde sırasıyla asfaltlama çalışmaları sürerken Köprübaşı Mahallesinde de ekipler tarafından sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştiriyor. Çalışmaların tamamlandığı cadde ve sokaklarda üstyapı da sağlam hale getirilerek vatandaşların hizmetine sunuluyor. Ekiplerin çalışmaları kapsamında Yenimahalle Kanuni Sultan Süleyman Caddesi 2033, 2009, 2029 ve 2034, Köprübaşı Mahallesinde ise 3520. sokaklar asfaltlanıp yeni yüzüne kavuşuyor.

 

ÇALIŞMALARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK

Köprübaşı mahallesi 3520. Sokakta incelemelerde bulunup ekiplerden bilgiler alan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek sokaklarında her alanda yapılan hizmetlerin artarak devam ettiğini ifade etti. Başkan Babaoğlu, “Ekiplerimiz programlı bir şekilde kilitli parke kaldırım çalışmaları ve yağmur suyu hattı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerimizde sıcak asfalta yoğunlaştı. Bunun yanında yol bakım onarım, yağmur suyu hattı gibi çalışmalarımızda ayrıca sürüyor. Vatandaşlarımız için kaliteli ve yaşam memnuniyetinin yüksek olduğu bir şehir inşa etmeye devam ediyoruz. Çalışmalarımız aralıksız program dahilinde devam edecek” diye konuştu.

 

ARA VERMEK YOK

“ Tüm mahallelerimizde hizmet seferberliğimiz artarak devam ediyor. Ekiplerimizin yoğun çalışmaları doğrultusunda program dahilinde altyapı ve üstyapı çalışmalarımız sürüyor. Çalışmalarımız kapsamında Yenimahalle Kanuni Sultan Süleyman Caddemizde ekiplerimizin daha önce tamamlamış olduğu altyapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Ayrıca Köprübaşı mahallesi 3520. sokakta da kilit parke kaldırım çalışmalarının ardından ekiplerimiz tarafından sıcak asfalt serim çalışmaları gerçekleştiriliyor. Hizmet seferberliğimiz sırasıyla diğer cadde ve sokaklarımızda devam edecek” denildi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR