Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:00

HENDEK’TE CUMHUR İTTİFAKI COŞKUSU

Hendek Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun Yenimahalle Seçmen İletişim Merkezi açılışı miting havasında geçti. Coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Babaoğlu, “Yeni Mahallemize hak ettiği hizmetleri hep beraber gerçekleştirdik, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız burada, kendisinden söz aldık, daha fazlasını yapacağız” dedi. Hendek Yenimahalle’den dün gece Cumhur İttifakı sesleri yükseldi. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun Cumhur İttifakı Seçmen İletişim Merkezi açılışına Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar, Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya İl Başkanı Oğuz Alkaş’ta katıldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-02-2024 14:08
HENDEK’TE CUMHUR İTTİFAKI COŞKUSU

“YAKIŞANI YAPTIK, DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ”

Beştepeler Caddesini dolduran coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Babaoğlu, “Gayret gösterdik, çalıştık, ürettik ve ilçemize hizmetle dolu bir 5 yıl geçirdik. Desteklerinizden dolayı Allah hepinizden razı olsun. Yeni Mahalle’de büyük işler yaptık. Hendek’te sağlam altyapı, güçlü yarınlar diyerek, Yeni Mahallemizde 85 sokağımızın altyapısını yeniledik. Tam 14 kilometrelik bir çalışmadır bu. Yine 8 kilometre yağmur suyu kanalıyla burada kronikleşen bir sorunu ortadan kaldırdık. 8 kilometre asfaltı, 42 bin metrekare kilitli parkeyi ayaklarınızın altına serdik. Yeni Mahalle Alparslan Türkeş Sosyal Yaşam Alanı ve Osman Altmış Sosyal Yaşam Alanı mahallemize çok yakıştı. Yakışanı yaptık, daha fazlasını yapacağız. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Yusuf Alemdar’dan sözler aldık. Hendek önümüzdeki dönem Cumhur İttifakı ile yine hizmet dolu yıllar yaşayacak” dedi.

“İNANMAYAN ŞU AN YENİMAHALLE’Yİ GÖRSÜN”

Cumhur İttifakı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Alemdar ise “Hendek beraber olmuş, Hendek hem bizim Turgut’a, hemde Yusuf’a sahip çıkmak için buraya gelmiş. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Sizden Allah razı olsun diyorum. Kim ne derse desin, kim ne söylerse söylesin, inanmayan şu an Yeni mahalleyi görsün diyoruz. Turgut Babaoğlu’nu ve Yusuf Alemdar’ı size, sizleri de Allah’a emanet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR