Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 12:03

Hollywood Yıldızlarının Koçu Vernice Klier Bozok Film Festivalinde....

2.Uluslararası Bozok Film Festivalinde Finalist Filmler Açıklandı.... Leonardo Di Caprio, Vincent Cassel, Juliette Binoche, Monica Belluci, Milla Jovovich gibi birçok Hollywood yıldızının Uluslararası Oyunculuk ve Seslendirme Koçu Vernice Klier canlı görüntülü sohbet yoluyla 2.Uluslararası Bozok Film Festivaline katılım sağlayacak. Vernice Klier, Bozok film festivali gençlik jürisine 2 saat Hollywood ve dünyada film üretimi, film süreçleri hakkında bilgi vererek gençlik jürisinin sorularını cevaplayacak. Ayrıca Bozok Film Festivalinin Ulusal Kısa, Ulusal Belgesel, Uluslararası Kısa Finalist Filmleri ve Panaroma Seçkisi açıklandı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 13-10-2023 09:48   Güncelleme : 13-10-2023 09:52
Hollywood Yıldızlarının Koçu Vernice Klier Bozok Film Festivalinde....

2.Uluslararası Bozok Film Festivali; T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü, Yozgat Valiliği himayesinde Yozgat Bozok Üniversitesi, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ve Sinema Okuryazarları Derneği paydaşlığında 25-28 Ekim 2023 tarihlerinde Yozgat'ta yapılacak. Festivalin fikir hakki ve yürütücüsü Sinema Okuryazarları Dernegi, festival Başkanı ise dernek başkanı Akademisyen Batuhan Kalayci tarafından yapılmaktadır.

Ulusal Kısa Finalist Filmler; Bahçeler Put Kesildi ( Ali Cabbar), Dıstan (Abdurrahim Karabulut - Mahsun Celayir), Gece Babamızı Ararken (Alkım Özmen), Herkesin Yapabileceği Bir Şey (Selen Örcan), Rutubet (Turan Haste)

Ulusal Belgesel Finalist Filmler; Ertuğrul Muhsin Bey (Özgür Dağ) , Bunun Ne Olduğunu Sorarsa; Bu Bir Yaprak (İdil Oğuzhan) , Emma (Merve Kuş Mataracı) , Yeryüzündekiler (Harun Yel), 3 Ordu (Kadir Can Arabacı)

  1. Kısa Finalist Filmler; Kanlı Kar (Hossein Alıjannezhad) , Hiç Doğmamış Çocuk İçin (Afsaneh Aghanezhad - Vali Bagheri) , Hadi Konuşalım (Elad Mukades)

Panroma Seçkisi; Litvanyalı ( Yane Olegovna Zamaletdinova) , Yavru Karınca (Derya Uygurlar) , Kumlu Mezar (Aliyeh Hodaei - Sepideh Rezaei) , Dünyanın Sonu (Taras Valihura) , Temaül (Ali Rıza Bayazıt)

BASIN PR UZMANI

DERYA ÖZGÖREN

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR