Fısıltı HABERLERİ
HV
20 NİSAN Cumartesi 16:30

Hoş Geldin Küçük Melek’ Projesi ile Beyoğlu’nda çalınmadık kapı kalmadı

İlk olarak 2019 yılında Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’ın eşi Necibe Seyhan Yıldız’ın ailelerin sevincine ortak olmak, onlara maddi ve manevi destek sağlamak için başlattığı‘ Hoş Geldin Küçük Melek’ Projesi çığ gibi büyüyor.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 19-09-2022 09:50   Güncelleme : 19-09-2022 10:18
Hoş Geldin Küçük Melek’ Projesi ile Beyoğlu’nda çalınmadık kapı kalmadı

Yen idoğum yapan annelere Necibe Seyhan Yıldız’ın hediye ettiğii htiyaç paketi çantası, daha yeşil bir kent için her bebeğin adına öze lolarak dikilen zeytin ağacı ile taçlanıyor.

BEYOĞLU’NDA ÇALINMADIK KAPI KALMADI

Beyoğlu’nda adı ‘Bebek Avcısı’na çıkan Necibe Seyhan Yıldız, ‘Hoş GeldinKüçük Melek’ hediye paketlerini kendielleriyle hazırlıyor. Beyoğlu’nda yeni doğum yapan ya da yapacak olan annelerin evlerine gittiği gibi, hastanelere, asker eşlerine, engelli annelerine, eşi cezaevinde olan annelere ve sosyal medyadan kendisine ulaşan annelerede ziyaretler gerçekleştiriyor. Hatta asansörde bir anne ve bebeğiile karşılaştığında dahi ‘HoşGeldinKüçükMelek’ hediyesini veriyor. Beyoğlu’nda çalınmadık kapı bırakmayan Necibe Seyhan Yıldız son olarak engelli Milli Şampiyon, ressam ve yazar bir annenin ziyaretindei di.

MUŞ’TAN EDİRNE’YE

Necibe SeyhanYıldız, sadece Beyoğlu ilçesi ile de sınırlı kalmayan ziyaretlerini, birçok ilçe ve hatta şehirde de sürdürüyor. Muş’tan Edirne’ye geniş bir yelpazede yeni doğum yapan annelerin ve bebeklerin inihtiyaçlarını karşılıyor. Özellikle şehir dışı ziyaretleri anneleri oldukça şaşırtıyor. Anneler Yıldız ile, ‘’Taa Beyoğlu’ndan bizi görmeye geldiniz’’ diyerek sevinçlerini paylaşıyor.

YILDIZ:’’HERŞEY EVLATLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN’’

Yıldız, bugünekadar 5000 annenin hayır duasını aldığını dile getirerek, ‘’Bebeklerimize olan sevdamız tarifsiz. Dünyamız onların varlığı ile güzel ve anlamlı.Gece gündüz demeden onlar için çalışmaya devam edeceğiz. Herşey evlatlarımızın geleceği için’’şeklinde konuştu.

AK PARTİ İSTANBUL İL KADIN KOLLARINA DA ÖRNEK OLDU

Hoş Geldin Küçük Melek Projesi anne ve bebeklerinin bezinden biberonuna, emzikten tuluma, hatta çantasına kadar temel ihtiyaçlarını karşıladığı için AK Parti İstanbul İl Kadın Kollarına ve bir çok başka teşkilata da örnek oldu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR