Fısıltı HABERLERİ
HV
19 NİSAN Cuma 11:24

HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ramazan ayı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında 11 ayın sultanı olan Ramazan ayına bir kere daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışmanın yoğunluk kazandığı, manevi ferahlığın tüm dünyayı kapladığı, feyiz, bereket, af ve mağfiretlerle dolu bir ay olduğunu söyledi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 22-03-2023 10:44
HOŞGELDİN YA ŞEHR-İ RAMAZAN

SEVGİ VE HOŞGÖRÜ AYI

Başkan Babaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Huzurun maneviyatın sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise kurtuluşa vesile olarak dini vecibelerimizi yerine getirdiğimiz huzurun ve bereketin ayı Ramazan’a yeniden ulaşmanın şevkini yaşıyoruz. Cenabı Hak, ibadetlerimizi kabul eylesin. Bu ayda, küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakarak herkese karşı hoşgörü, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı daha da güçlendirmeliyiz.

 

BİRLİK VE BERABERLİK

Ramazan ayında en yakınlarımızdan başlayarak ihtiyaç sahibi komşu ve akrabalarımıza paylaşım duygusu içerisinde yardım ellerini ulaştırmalıyız. Hayatımıza çeki düzen verilmesine, yakınımızda olup da göremediklerimizin fark edilmesine, ihtiyaç içinde olanların sıkıntılarının giderilmesine vesile olan bu ay da yoksul ve yoksun kardeşlerimizin yaralarını sarmak, zengin-fakir, genç-yaşlı demeden aynı sofrada buluşmak, birlik ve beraberliğimizi anlamlı hale getirip, daha da güçlendirecektir.

 

YANINIZDAYIZ

 

Hendek Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu Ramazan ayında da, yine vatandaşlarımızın yanında olmayı, sofralarını bereketlendirmeyi, ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında tüm imkanlarımızı seferber etmeyi Ramazan yardımlarımızla sürdüreceğiz. Ben bu vesile ile tutacağımız oruçların, yaptığımız ibadetlerin ve işleyeceğimiz hayırların mübarek Ramazan ayında kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Aziz milletimizin ve Türk - İslam aleminin mübarek Ramazan Ayını kutluyorum" dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR