Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 01:20

İÇİNDEKİ DİŞİYİ YENİDEN KEŞFET Her yaşta kadın cinselliğini konuşmak için buluştular!

20 yıldır üreme sağlığı ve cinsel sağlık konusunda doğal içerikli tedavi yöntemleri ile kadın ve erkek sağlığına önemli hizmetler veren Umay ilaç’ın yurtdışından getirdiği kadın cinsel sağlığı ürünü Lady Prelox’u tanıttığı toplantı büyük ilgi gördü. Ece Vahapoğlu moderatörlüğünde Feriye’de gerçekleşen Lady Prelox tanıtım daveti kadın sağlığı ve cinselliğini birçok açıdan değerlendirmek üzere uzmanları bir araya getirdi. Dr. Yasemin Yakut ve Ecz. Mehmet Müderrisoğlu’nun değerli katılımları ile Pelin Akil, Wilma Elles, Pınar Hotiç, Meral Çalışıcı, Zeynep Özyağcılar gibi ünlü isimlerin de yer aldığı sağlıklı kahvaltı eşliğindeki davete ilgi büyüktü.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 15-02-2024 11:28
İÇİNDEKİ DİŞİYİ YENİDEN KEŞFET  Her yaşta kadın cinselliğini konuşmak için buluştular!

Her yaşta kadın sağlığı ve cinselliği konusu değerlendirilirken, tamamen doğal içerikli takviyeler ile cinselliği keyifle ve doğal akışında yaşamanın her yaşta mümkün olabileceği ve bu konudaki tabuların artık yıkılması gerektiği konuşuldu.

20 yıldır üreme sağlığı ve cinsel sağlık konularında ürünler sunan Umay İlaç, kaliteli üretim standartları ve klinik çalışmalarla kanıtlanmış etkinlik konusuna önem vererek ürün portföylerini oluşturduklarının özellikle altını çiziyor. Fransa’da üretilen ve klinik çalışmalar ile cinsel sağlık üzerindeki etkinliği dünyaca ünlü dergilerde yayınlanarak kanıtlanmış Lady Prelox ve Prelox ürünlerini Türkiye’ye getirerek tüm dünyada devrim yaratmış bu ürünlerin ülkemizde de ulaşılabilir olmasını sağlıyorlar.

Ürün içeriğiyle, özellikle çocuk sahibi olduktan sonra azalan libido ya da içindeki dişi ile iletişimi kesen kadınlara, şimdi sil baştan onu keşfetmenin tadına varmanın birçok doğal yolu olduğunu belirtiyor.

Lady Prelox içerdiği L-Arjinin, Sitrulin, Rosvita ve Piknogenol ile hormon seviyelerine etki etmeden size içinizdeki dişiyi keşfetme şansı sunuyor.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR