Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 18:44
1 Advert

İftar sonrası buluşma adresi yine aynı nokta olacak: Fuarda tüm hazırlıklar tamam

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında Atatürk Bulvarı’nda kültür dostlarını Kitap Fuarı’nda misafir edecek.

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2023 10:52
İftar sonrası buluşma adresi yine aynı nokta olacak: Fuarda tüm hazırlıklar tamam

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nca organize edilen Kitap Fuarı’nda hazırlıklar tamamlandı. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Atatürk Bulvarı’nda her yıl olduğu gibi büyük bir fuar alanında hizmet verilecek. Bu alanda Sakarya’daki ve Türkiye’nin dört bir yanındaki yayınevleri kendi standını açacak. Okur severler ve sahaf meraklıları, iftar saatinden sonra yine fuarda bir araya gelecek.

Hafta sonu gösterim

Ramazan ayı boyunca vatandaşların keyifli vakit geçirmeleri için çeşitli etkinlikler yapılacak. Hafta içi her gün kurulacak platformda farklı etkinlikler sahne alacak. Cuma günleri Büyükşehir Belediyesi Mehteran Bandosu’nun hazırlayıp sunacağı mehteran gösterimi gerçekleştirilecek.

Cumartesi günleri ise alanında tanınmış kişilerin tasavvuf müzik dinletisiyle vatandaşlar için keyifli bir ortam oluşturulacak. Çocukların ilgiyle takip ettiği ve Ramazan’ın vazgeçilmez olan Hacivat ve Karagöz meddah oyununu da her pazar günü seyircisiyle buluşacak.

Birlik ve kardeşlik ayı

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Kitap ve sanatseverlerin binlerce kitap ve ürün ile buluşacağı fuar alanımız Ramazan ayında her gün vatandaşların ziyaretine açık olacak. Tüm Sakarya’mızı fuarda bir arada olmaya davet ediyoruz. Kardeşlik ve birlik ayı olan 11 ayın sultanını bereketle, huzurla geçsin” denildi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR