Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 22:49

İKİ CAN DOSTU ENGİN ARDA, BAHAR ÖZTAN'IN MOREL KAYNAĞI

Sanat camiasının " Küçük Dev Adam"ı Engin Arda ile birlikte "gamzeli güzel" lakaplı Yeşilçamın usta oyuncusu Bahar Öztan ile bir çok projelere imza attılar. Dördüncü kez kanser hastalığını yenen Bahar Öztan hastalığı nüks edince beşinci ameliyatı olucak.hastaneye sık, sık ziyaretine giden çok yakın aile dostu Engin Arda Bahar Öztan'nın rahatsızlığı nedeniyle çalışmalara ara verdiğini söyledi.Sözü Bahar Öztan'nın çok yakın arkadaşı can dostu sanat camiasının " Küçük Dev Adamı"Engin Arda'ya bırakıyorum Engin Arda "gamzeli güzel' Bahar Öztan'nın rahatsızlığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı .

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 11-10-2023 09:54   Güncelleme : 11-10-2023 10:01
İKİ CAN DOSTU ENGİN ARDA, BAHAR ÖZTAN'IN MOREL KAYNAĞI

 Engin Arda açıklamasında şunları söyledi.

Bir süredir Bodrum'da yaşayan ve kanser ile mücadele eden Bahar Öztan hanımla bir araya geldik.  Organizasyonu yapmış olduğum Kemal Sunal ile başrolleri paylaştığı "Doktor Civanım" filminde kullanılan 1971 model sepetli motosiklet ile yıllar sonra Bahar hanımı buluşturduk. Ortak proje çalışmalarına Bahar Öztan hanımın hastalığı nüks edince ameliyat olacağı için ara verdik.
Öncelikle arayan soran herkese çok teşekkür ederiz.Bahar hanımın Dr'u ile sürekli iletişim içindeyiz. Bahar hanımın sağlığı bizim için çok önemli iki gündür yanına ziyarete gidiyorum.
Allah'ın izniyle beşinci ameliyat iyi geçecek. Ameliyat günü yine yanında olacağım.Kendisi çok duygusal  gelen aramalar da  sanat camiasının usta başarılı oyuncusu Türkan Şoray ve sanat camiasından bir çok kişiler aradı. hastanede kendisini yalnız bırakmadığımı söyledim.Türkan Şoray hanıma ve sanatçı dostlara gereken açıklama yaptım.


Enfeksiyon kapmaması için Koruma amaçlı ziyaret kabulü yasak.
Ameliyat günü yanında olacağım inanıyorum  Bahar hanım güçlü biri bu günleri Allah'ın izniyle kısa zamanda atlatacak. Bahar hanımla tekrar sahnelere Allah'ın izniyle döneceğiz.
Hastalığı dört kez yendi ve beşinci ameliyatı ile tekrar yenecek. Geçtiğimiz aylarda yeniden  tedavi görmeye başlamıştı. Yaşadığı zor günlere inat hayata sımsıkı bağlanan Bahar Öztan son olarak hayranlarından hastane odasında isteği dua bekliyor. Sosyal Medya kullanıcılarından bir ricam olucak lütfen mesajlarda çok üzüldüm gibi olumsuz yönde hastalığı ile ilgili etkileyici mesajlar ve yorumlar atmasınlar. Sevenlerine sevgilerini iletmemi istedi.

 

FISILTI HABERLERİ; ANTALYA, AYŞE KILINÇ :

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR