Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 13:53

İkiay Group, Endüstri Mühendisi Selin Çelik; Depremzedelere Fidan Desteği

Samandağ'ın doğasına ve depremzedelere destek olmak amacıyla İkiay Group, Endüstri Mühendisi Selin Çelik ile iş birliği yaptı. Samandağ'da yaşayan ve doğaya büyük emek veren Selin Çelik, Türkiye'nin çeşitli bölgelerine gönderdiği fidelerle hem doğaya hemde depremzedelere katkı sağlıyor. İkiay Group, Selin Çelik'in çabalarını destekleyerek, depremde evlerini ve işyerlerini kaybeden ailelere ve bahçelere hediye etti. Bu anlamlı harekette, Selin Çelik'in sosyal medyada yaptığı açıklamalar da dikkat çekici. Kendi çabasıyla yetiştirdiği fidanları depremzedelere hediye etmek amacıyla bağışlayan Çelik, her satış için Hatay’a bir fidan dikileceğini söyledi.

gundem
Giriş Tarihi : 20-12-2023 09:39
İkiay Group, Endüstri Mühendisi Selin Çelik;  Depremzedelere Fidan Desteği

İkiay Group yönetim kurulu başkanı Al Rahman Tekinay , sosyal sorumluluk projelerine duyarlılığını bir kez daha göstererek, toplumun yanında olmaya ve sürekli desteğini sürdürmeye devam  edeceğini söyledi.

Yapmış olduğu bu anlamlı çalışmasını sosyal medyadan takip eden ikiay group yönetim kurulu başkanı Ali Rahman Tekinay depremzedelere destek vermek için şirket çalışanları adına Selin Çelik’ten fidan satın alarak sosyal sorumluluk projesine destek verdi.
Endüstri Mühendisi Selin Çelik “Hayırsever iş insanlarına katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum, elimde yaklaşık daha 2000 fidan var, hayırsever insanların desteklerini bekliyorum. Fidan almak isteyenler bana 0534 379 00 31 nolu whatsapp hattından ulaşabilirler. Ayrıca depremzedeleri fidan hediye etmek için bahçeme bekliyorum” dedi.

 

HABER, Bülent ERTEKİN

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR