Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 17:11

İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı Emekli Öğretmenlerle Buluştu

Sakarya Valiliği himayesinde İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından sürdürülen Öğretmenin Emeği Sohbetin Demi projesi kapsamında İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, emekli öğretmenlerle bir araya geldi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 23-11-2023 17:40
İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı Emekli Öğretmenlerle Buluştu

Sakarya Büyükşehir Öğretmenevinde gerçekleşen buluşmaya geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında emekliye ayrılan öğretmenler katıldı. Müdür Savaşçı, 2 yılı aşkın süredir devam eden öğretmen buluşmalarına büyük önem verdiğini belirterek yıllarca maarif ordusunun birer mensubu olarak emekliye ayrılan emekli öğretmenlere programa katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

Buluşmadaki konuşmasında "Öğretmenin emeklisi olmaz, öğretmenin emektârı olur."  sözünü hatırlatan Müdür Savaşçı, Sakarya'mıza iz bırakan, çocukların mutlu ve başarılı gelecekleri için gece gündüz demeden fedakârca çalışan öğretmenlerin emekliye ayrıldıktan sonra da önemli tecrübelerinden istifade etmenin önemine değindi.

 

Emektâr öğretmenlerle meslek anıları hakkında sohbet eden Müdür Savaşçı, programın sonunda bu ülkenin her bir ferdine verilen eğitimin kıymeti ve harcanan emek adına katılımcılara teşekkür ederek bu vesileyle tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR