Fısıltı HABERLERİ
HV
19 MART Salı 09:29
Advert

İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı Pamukova İlçesinde Okulları Ziyaret Etti.

Okul ziyaretlerini Pamukova İlçesinde sürdüren İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı Pamukova Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri ile bir araya geldi.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 29-09-2022 09:39   Güncelleme : 29-09-2022 13:22
İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı Pamukova İlçesinde Okulları Ziyaret Etti.

9. sınıf öğrencilerinin dersine katılan Savaşçı, “Okulunuza Hoş Geldiniz” diyerek yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diledi. 12. sınıf öğrencileri ile de buluşan İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, bu senenin çok önemli olduğunu belirterek öğrencilerimizin akademik başarılarını artırmaya yönelik başlatılan,  #NehirProjesi kapsamında 12. sınıf öğrencileri için izleme sınavlarının bu sene de devam edeceğini belirtti.

İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, “Valiliğimiz himayesinde Müdürlüğümüzce yürütülen #NehirProjesi ile öğrencilerimizin akademik başarılarının artırılmasının yanı sıra sınav heyecanını yenme ve sınav tecrübesi kazanmaları için rehberlik faaliyetleri de gerçekleştirildi. Ayrıca izleme sınavları sonucunda elde edilen öğrenci karneleri ve diğer verileri öğrencilerin, öğretmenlerin ve yöneticilerin özel bir yazılımla izlemesine fırsat verildi.  İzleme Sınavları sonunda YKS son prova uygulamasıyla da öğrencilerimize gerçek bir sınav deneyimi yaşatıldı. Bu sene çalışmalarımız kapsamı genişletilerek sürecek" dedi.

Bakanlığımız tarafından eğitimde fırsat eşitliği dahilinde ücretsiz olarak dağıtılan ders kitaplarının yanında bu yıl ilk kez yardımcı kaynakların da öğrencilerimizin sıralarında yerini aldığını söyleyen Savaşçı, Bakanlığımız tarafından hazırlanmış olan EBA Sistemi hakkında da bilgi verdi. 

İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dilerken çocuklarımız için fedakârca destek veren öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize teşekkür etti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR