Fısıltı HABERLERİ
HV
03 MAYIS Cuma 21:30

İsmail Filizfidanoğlu MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı'na katıldı

Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu; MÜSİAD’ın Yüksek İstişare Kurulu Üyeliğine seçilmesine birlikte, İstanbul'daki MÜSİAD Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya katıldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 19-06-2023 19:38
İsmail Filizfidanoğlu MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı'na katıldı

MÜSİAD’ın Yüksek İstişare Kurulu Üyeliğine seçilen; Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şube Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, Ticaret Bakanı Dr. Ömer Bolat'ın da yer aldığı toplantıya ilk kez katıldı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı'na katıldıklarını belirterek, "İhracattan e-ticarete, ticaret diplomasisinden müteahhitliğe kadar ekonomi ve ticaret gündemimizi masaya yatırdığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik ”diye söyledi.

Bakan Bolat Sosyal medya hesabından paylaştı

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul'daki MÜSİAD Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya ilişkin bilgi veren Bakan Ömer Bolat; “MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı'nda sanayicilerin ve iş adamlarının görüşlerini dinledik.İhracattan e-ticarete, ticaret diplomasisinden müteahhitliğe kadar ekonomi ve ticaret gündemimizi masaya yatırdığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde istişarenin önemine dikkati çekerek, iş dünyamızla mutlak bir işbirliği içinde olmaya devam edeceğiz. “dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR