Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 10:09

İSTANBUL ENERJİ VE İSTANBUL ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI ARASINDA “GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ” SERTİFİKALI EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB ) iştiraki olan İstanbul Enerji A.Ş Arasında; “ Güneş Enerjisi Eğitim Protokolü” İmzalandı. İmzalanan Protokol çerçevesinde başlayan ücretsiz eğitimlerin ilki İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Bünyesinde kurulan “ ETO Akademi” de başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İstanbul Enerji ve İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası, güneş enerjisi sistemleri üzerine önemli bir iş birliğine imza attı. Bugün gerçekleştirilen törenle, taraflar arasında Güneş Enerjisi Sistemleri, Kurulumu, Bakım Onarım konularında kapsamlı bir eğitim protokolü imzalandı.

TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 28-11-2023 11:31
İSTANBUL ENERJİ VE İSTANBUL ELEKTRİK TEKNİSYENLERİ ODASI ARASINDA  “GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ”  SERTİFİKALI EĞİTİM PROTOKOLÜ İMZALANDI

İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB ) iştiraki olan İstanbul Enerji A.Ş Arasında; “ Güneş Enerjisi Eğitim Protokolü” İmzalandı. İmzalanan Protokol çerçevesinde başlayan ücretsiz eğitimlerin ilki İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası Bünyesinde kurulan “ ETO Akademi” de başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki olan İstanbul Enerji ve İstanbul Elektrik Teknisyenleri Odası, güneş enerjisi sistemleri üzerine önemli bir iş birliğine imza attı. Bugün gerçekleştirilen törenle, taraflar arasında Güneş Enerjisi Sistemleri, Kurulumu, Bakım Onarım konularında kapsamlı bir eğitim protokolü imzalandı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR