Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 16:10

İşte sultanlar, işte şampiyon

Sakaryalı kızlar finallerde şampiyonluk kupasına uzanmayı başardı. Muhteşem şampiyonluk öyküsü haberimizde... Sakarya'nın Sultanları Eskişehir'de şampiyonluğa smaçladı. Bayanlar 2.Lig Final grubu karşılaşmalarında Sakarya Voleybol Spor Kulübü büyük ve zorlu serüvenden şampiyonluk öyküsüyle ayrıldı. Tarih yazan kızlar Çiftlikköy Belediyespor'u 3-1 devirip 1.lige çıkmayı garantiledi. Başarılı ve tecrübeli antrenör İdris Demir'in kızları Eskişehir'de tarih yazmayı başardı. Muhteşem kızlar bütün zorluklara ve imkansızlıklara rağmen yılmadım, azimle şampiyonluğa smaçladılar.

SPOR
Giriş Tarihi : 06-03-2024 20:39   Güncelleme : 06-03-2024 20:40
İşte sultanlar, işte şampiyon

Kulüp Başkanı Ömer Bektaş, adeta şapkadan tavşan çıkartarak, maddi imkansızlara rağmen takımı bu günlere getirmeyi başardı. Çok zorlu bir süreçte başkanlık yapan Bektaş, takımın bugünlere gelmesinde başrol oynadı. Tüm çevresiyle büyük bir mücadele ortaya koyan Bektaş ve yönetim kuruluna şehrin büyük destek vermesi de kaçınılmaz bir gerçek.

Şehrin takımına sahip çıkan bir kaç iş adamı ve sponsorlara teşekkür eden Bektaş "fakat söz verip sözünde durmayan da çok sayıda kişi oldu. Kamudan gereken desteği alamadık. Sözlerini unutan bazı başkanlarımız da vardı malesef. Biz bu büyük zorluklara mücadele verdik. Buna rağmen başta karakterli, azimli sporcularımıza cani gönülden teşekkür ediyorum. Yılmadan sezon boyunca büyük bir mücadele ortaya koydular. Azimle savaşıp hakettikleri şampiyonluk kupasına uzandılar. Teknik heyimizinde inanılmaz mücadelesi, aile havasında gerçekleşen bir başarı öyküsünü hep birlikte yazdık. Bu takım benim değil tüm şehrin lakin biz gerektiği kadar destek alamadık. Çoğu zaman duyarsız kalınsa da bizi yalnız bırakmayan dostlarıma da şükranlarımı sunuyorum. Umarım şampiyonluk kupasıyla şehre geldiğimizde gereken ilgi ve alakanın dışında maddi desteklerin de sağlamasını, sporcularımızın başarısına kayıtsız kalınmayacağını ümit ediyorum. Bu takım Sakarya'mızın onuru, gururu ve şerefidir. Spor ve sporcuya destek verenlere ve duyarsız kalmayanlara da buradan selamlarımı iletiyorum. Sözünde durmayıp bizleri de zor durumda bırakanları da kendi vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum" şeklinde de serzenişte bulundu.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR