Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 01:29

İYİ Parti SBB Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan'dan "ortak akıl" vurgusu

SESOB ve SASİAD'ı ziyaret eden İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kılıçaslan, "Sakarya'da tek taraflı "sözde" çözüm dönemi bitecek, bizimle birlikte ortak akıl dönemi başlayacak" dedi

SİYASET
Giriş Tarihi : 23-02-2024 14:38   Güncelleme : 23-02-2024 14:41
İYİ Parti SBB Başkan Adayı  Selçuk Kılıçaslan'dan

İYİ Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, İl Başkanı Ahmet Uçak ve il yönetimi ile birlikte, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan ve oda başkanlarını, Sakarya Sanayici ve İşadamları Derneği (SASİAD) Başkanı Ali Tamer Birlik ve yönetimini ziyaret etti.

"SAKARYA'YI KALKINDIRACAĞIZ"

SASİAD üyeleri ile bir araya gelen Büyükşehir Başkan adayı Kılıçaslan, "Şehrin sanayi ve iş dünyası için yapılacak çalışmalara dair görüş alışverişinde bulunduk. Sakarya'nın kalkınması ve gelişmesi adına birlikte çalışacağımızı bir kez daha ifade ettik. Sakarya'yı tüm paydaşlarıyla kalkındıracağız." dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

 

Sakarya'yı birlik ve beraberlik içerisinde ileriye taşımayı hedeflediklerini söyleyen Başkan Adayı Selçuk Kılıçaslan, “Ciddi bir ekonomik sıkıntının içerisinde olduğunuzu biliyoruz. Büyükşehir Belediyesinin esnafla alakalı problemleri çözümünde esnafı çok daha fazla dinlemesi gerektiğini düşünüyoruz. O kadar büyük bir kesime hitap ediyorsunuz ki, sizin elinizden tuttuğunuz o potansiyel aslında belediyenin işini çok daha kolaylaştırır. Öte yandan Sakarya’nın gündemine kentsel dönüşümü bir türlü getiremedik. Diğer yandan en büyük problemlerin başında gelen ulaşımda çözülemedi. Bu kadar büyük bir şehirde hala biz, ulaşımla ilgili çok ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. İnsana dokunan her şey esnafa dokunuyor. En başta deprem ve ulaşım konularını çözmemiz gerekiyor. Biz, ilk 100, 200 ve 300 günlük planlarımızı oluşturduk. Göreve geldiğimiz zaman ilk 1 yılda çok hızlı yapılabilecek işler var. Bunları hızlı bir şekilde çözeceğiz. Biz, bu şehri çok iyi yönetiriz. Sakarya'da tek taraflı "sözde" çözüm dönemi bitecek, bizimle birlikte ortak akıl dönemi başlayacak." dedi.

 

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR