Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 00:46

İYİ Parti'li kadınlardan "Ramazan Bayramı Alışveriş Festivali”ne ziyaret

İYİ Parti Erenler İlçe Teşkilatı Kadın Yöneticileri; Serdivan Sen Hotel'de Feyza Kaya kuruculuğundaki FeyFest Girişimci Kadınlar Platformu tarafından bu yıl 6'ıncısı düzenlenen "Ramazan Bayramı Alışveriş Festivali”ni ziyaret etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 17-04-2023 13:53
İYİ Parti'li kadınlardan

Erenler İyi Parti Kadın Politikaları Başkanı Sebile Arpacı, Hukuk Politikaları Başkanı Seda Birkan, Kadın Politikaları Geliştirme Komisyonu Başkanı Özgül Tür ve Görkem Şengün'ün yer aldığı ziyarette; FeyFest stantlarını ziyaret ederek festivalde görev alan kadınlarla sohbet eden  kadın yöneticiler; hem statlarda yer alan ürünleri inceledi hem de bilgi aldı.

 

Tekstil, giyim, ev tekstili, çeşitli takı standlarının yanı sıra güzellik merkezi temsilcilerinin de bulunduğu festivalde girişimci kadınlar ile keyifli sohbetler eden İYİ Partili kadın yöneticiler; hem de alışveriş yapma imkanı yaşadı. İYİ Parti Erenler Kadın Teşkilatı Yöneticileri; "Kadın girişimlerin yer aldığı festivali gezmekten büyük onur duyduk ve keyif aldık. Bu tür organizasyonların artması dileğiyle bizleri böyle güzel bir organizasyonla tanıştıran FeyFest Kurucusu Feyza Kaya ve girişimci kadınlarimıza çok teşekkür ederiz" diyerek,  duygularını dile getirdi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR