Fısıltı HABERLERİ
HV
03 MAYIS Cuma 22:40

İzmir Bilim Çocuktan farklı bir 23 Nisan kutlaması

23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı İzmir’de coşkuyla kutlandı. İzmir’de kutlamalar özel okullarda 23 Nisandan bir gün önce başladı. Bu yıl geçtiğimiz yıllara kıyasla oldukça coşkulu kutlanan bayramda bazı özel okullar velileriyle gönüllerince eğlendiler.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 23-04-2024 10:14
İzmir Bilim Çocuktan farklı bir 23 Nisan kutlaması

İzmir Buca’da okul öncesi Eğitim veren kurumlardan biri olan İzmir Bilim Çocuk Anaokulu bu yıl farklı bir uygulamayı başlattı. Eğitim kurumunun kurucularından olan 9 Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği Ana bilim Dalı Başkanı Doç Dr. Tuncay Canbolat yaptığı açıklamada 23 Nisanlarda hep çocukların bayramı kutladığına dikkat çekerek “Aslında bu bayram çocuklara hediyedir. Ancak şurası unutulmamalıdır ki bu aynı zamanda büyüklerin de bayramıdır.  Biz Bilim Çocuk Anaokulu olarak bu sene konsepti değiştirdik bugünün büyükleri ile yarının büyüklerini aynı bayram coşkusunda buluşturduk. Belki çok mütevazı bir buluşma oldu. Ama hem çocuklarımız hem de onların velileri büyüklerimiz tam bir bayram coşkusunun.  gönüllerince yaşadılar” dedi.

Bilim Çocuk Anaokulunun bahçesindeki etkinlikte veliler çocuklarının biraz şaşkın birazda mutlulukla bakışları arasında sandalye kapma, halat çekme ve oyunlar oynamalarını seyrettiler. Çocukların günün anlamına uygun etkinlikleri ve  bu güne kadar yaptıklarını gururla  takip eden velilerde günün sonunda küçükte olsa çocukluklarını yaşadılar.

HABER;  Bülent Ertekin

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR