Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 12:35

*İzmir Kent Konseyi'nde İZMİRTUMED Komisyonu Üyesi Sayın Bedri Yalçın'ın Uyuşturucuyla Mücadele ve Eğitim Sunumu*

İzmir Kent Konseyi'nde bugün gerçekleşen toplantıda, İZMİRTUMED Komisyonu üyelerinden Sayın Bedri Yalçın, uyuşturucunun zararları ve toplum üzerindeki etkileri konusunda detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sayın Yalçın'ın sunumu, uyuşturucunun bireyler üzerindeki fiziksel, zihinsel ve sosyal sağlığa olan olumsuz etkilerini açıkça ortaya koydu. Gençler arasında yaygınlaşan kullanımın toplumda yarattığı tehlikelere vurgu yaparak, bilinçlendirme çalışmalarının önemini vurguladı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 03-02-2024 19:55
*İzmir Kent Konseyi'nde İZMİRTUMED Komisyonu Üyesi Sayın Bedri Yalçın'ın Uyuşturucuyla Mücadele ve Eğitim Sunumu*

İzmir'in uyuşturucuyla mücadele stratejileri ve eğitim çalışmaları da toplantıda ele alındı. Başkan Yalçın, İZMİRTUMED'in bu alandaki faaliyetlerine dikkat çekerken, İzmir'in uyuşturucuyla mücadelede öncü rolünü vurguladı.

Toplantıya, Ege Üniversitesi'nin önde gelen akademisyenleri de katılım sağladı. Prof. Dr. Adnan Yüksel Gürüz, Prof. Dr. Bahriye Gül Gün ve Dr. Burcu Bostancıoğlu, sunuma katkıda bulunarak, uyuşturucuyla mücadelede akademik destek verdiler.

Sayın Yalçın, katılımcılara duyarlılıkları ve işbirlikleri için teşekkür ederek, İzmir'in uyuşturucuyla mücadele ve eğitim konularındaki çabalarının önemini bir kez daha vurguladı. Bu toplantı, İzmir'in toplumsal refahına ve sağlığına yapılan bir katkının bir parçası olarak değerlendirildi.

Sosyal medya hesaplarimiz @izmirtumed 

www.izmirtumed.org.tr

HABER, Bülent ERTEKN

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR