Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 02:18

İZMİR YAZARLAR BİRLİĞİ STANDINDA YAZARLARIMIZ OKURLARI İLE BULUŞTU

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve SNS Fuarcılık iş birliği ile Fuarizmir'de gerçekleştirilen İZKİTAP - İzmir Kitap Fuarı, 28 Ekim 2023 günü kapılarını açtı.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 30-10-2023 17:10
İZMİR YAZARLAR BİRLİĞİ STANDINDA YAZARLARIMIZ OKURLARI İLE BULUŞTU

80 söyleşi, 800'ü aşkın imza etkinliğiyle ilk yılında bugüne kadar düzenlenmiş kitap fuarları arasında farklı bir yer edinen İZKİTAP fuarında yazar kadromuzdan Aydan Kurt, Gülhanım Can ve Mücahit Güler kardeşlerimiz yeni çıkan kitaplarını İzmir Yazarlar Birliği standında imzaladılar.

Üç yazarımız ilk kitapları olması nedeniyle ayrı bir heyecan ve mutluluk yaşarken, değerli yazarlarımız sitemizin okuyucularına ve kitap kurtlarına bu güzel günde yalnız bırakmayan tüm kitapseverlere sevgi ve hürmetlerini ifade ettiler.

İzmir Milletvekili sayın Ceyda Çankırılı hanımefendinin İzmir Yazarlar Birliği standını ziyaret  ederek dernek başkanı Sayın A.Levent Ertekin ve tüm yazar kadrosunu ziyaret etmesi yazarlarımızdan imzalı kitap alması ise  bir gurur ve onur vesilesi oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZFAŞ ve SNS organizasyonuyla düzenlenen İzmir Kitap Fuarı, İzelman A.Ş ve KOSGEB’in destekleriyle 28 Ekim – 5 Kasım tarihleri arasında Gaziemir Fuar Alanı’nda gerçekleşen ve İzmir’in kültür hayatına katkı sağlamayı ve okuyucuyu yazar ve yayıneviyle doğrudan buluşturmayı amaç edinen İZKİTAP, çeşitli etkinlik programıyla ziyaretçilerini bekliyor.

HABER, BÜLENT ERTEKİN

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR