Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 11:52
1 Advert

Kar Metal ailesi geleneksel iftar yemeğinde buluştu

Kar Metal geleneksek iftar programı Şaheser Düğün ve Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Metin Kar tarafından 48 yıl önce kurulan Kar Metal, personelleri ve aileleri ile eski çalışanları ve özel davetlileri ile iftar programında bire araya geldi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 11-04-2023 17:41
Kar Metal ailesi geleneksel iftar yemeğinde buluştu

İftar öncesi misafirlerini tek tek kapıda karşılayarak, yine aynı şekilde uğurlayan Kar Metal Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kar, Kar Metal Yönetim Kurulu Üyesi ve Kar Teknoloji Genel Müdürü Çetin Kar, Kar Metal Yönetim Kurulu Üyesi ve Saphir Makine Genel Müdürü Semih Kar, Kar Metal Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Fatih Kar "Biz bir aileyiz" diyerek herkese teşekkür etti. Kaynaşma içerisinde geçen programda; eski ve yeni personelleri ile de sohbet eden Kar Metal Yönetimi; çocukları da; tiyatro sanatçısı Seçkin Bayramoğlu'nu, Hacivat Karagöz gösterisini buluşturdu.

Kaynarca ilçesinde altyapı çalışmaları devam eden Doğu Marmara Makina İmalatçıları İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde yapacağı üretim tesisinin haricinde aynı bölgeye Ar-Ge merkezi yatırımı da yapacak olan Kar Metal; özel amaçlı makine imal etmek amacıyla 1975 yılında başladıkları üretim yolculuğuna sürekli değişen ve gelişen bir anlayışla 48 yıldır devam ediyor.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR