Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 23:06

KIŞLAÇAY SEVDALILARI OKULUN BAHÇESİNDE İFTARDA BULUŞTU.

Arifiye Kışlaçay Sevdası Derneği tarafından iftar yemeği programı düzenlendi.İftar programı ilgi gördü. Düzenlenen iftar yemeğinde yönetim kurulu ve dernek üyeleri ve halk bir araya geldi. Mahallemizden İş – Okul gibi nedenlerle dışarıda bulunan vatandaşlarımız Kışlaçay Sevdası Derneği tarafından düzenlenen iftar programı için bir araya geldi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 08-04-2024 14:57
KIŞLAÇAY SEVDALILARI OKULUN BAHÇESİNDE İFTARDA BULUŞTU.

Dernek Başkanı Fatih ALŞAN, her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programının bölgede yaşayan Kışlaçay Sevdalılarını bir araya gelmesi açısından büyük önem taşıdığının altını çizerek, “Kışlaçay Sevdası Derneği olarak her yıl yaşadığımız kente kültürel ve sosyal açıdan sunduğumuz katkılar artıyor. Bu durumun devamlılığı için her zaman bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Birlik ve Beraberlik Mesajı

İftar programında bir konuşma yapan Tekin Alşan, “Derneğimizin geleneksel hale getirdiği bir iftar programında daha sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Kışlaçay Sevdalıları derneği üyeleri olarak bugün burada bir arada olmaktan, birlikte güçlenmekten büyük onur ve mutluluk duyduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Alşan; yönetimine, tüm dernek üyelerine ve programa icabet eden tüm davetlilere teşekkür eden, birlik ve beraberlik vurgusu yaptığı konuşmasını 2025 yılında gerçekleştirilecek iftar programında görüşme dileği ile kapattı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR