Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 21:01

Maya Okulları'ndan coşkulu '29 Ekim' Kutlaması

Türkiye’nin lider eğitim kurumlarından olan Maya Okulları Sakarya Yerleşkesi öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı. Okulun bahçesinde gerçekleşen törene; tüm öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

gundem
Giriş Tarihi : 28-10-2023 10:58
Maya Okulları'ndan coşkulu '29 Ekim' Kutlaması

Sakarya'da ve tüm Türkiye'de başarısıyla bilinen Maya Okulları Sakarya Yerleşkesi, öğrencileri her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladı. Okulun bahçesinde gerçekleşen törene; tüm öğrenciler, öğretmenler, idareciler ve veliler katıldı. Tören, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere; silah arkadaşları ve şehitler adına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşının  okunmasından sonra başladı.

 

"Yolun, yolumuzdur Atam"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Maya Okulları Sakarya Kurucusu Büşra Sarıoğlu; "Bir nesil düşünün, bugün bile her birinin yolunu aydınlatan büyük bir önderi var. Biz de o şanslı neslin bir parçası olarak her yıl düzenlediğimiz töreni, bu yıl 100. yıla özel olarak kutladık. Katılımınız için siz değerli velilere, öğrencilere ve ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, gazilerimizi ve şehitlerimizi; saygı, minnet ve şükranla anıyoruz. Yolun, yolumuzdur Atam"  dedi.
 

Konuşmanın ardından, öğrenciler dans gösterisi sundu, şiir dinletisi gerçekleştirildi ve marşlar söylendi. Okul öğrencilerinin sergiledikleri performans beğeniyle izlendi, veliler tarafından uzun süre alkışlandı.
 

Sosyal medyada paylaştı video duygulandırdı

Öte yandan Maya Okulları Sakarya Yerleşkesi'nin sosyal medya hesabında paylaştığı "29 Ekim" gönderisi izleyenleri duygulandırdı. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayan Maya Okulları " O günden beri buradasın. İlkelerinin ışığında yolun yolumuz Ata’m" yorumuyla çok anlamlı ve duygulandıran bir video paylaştı.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR