Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 09:02

MELİK MÜJDELİ HERKESİN BAŞKANI OLMALI

Tüm Türkiye’de olduğu gibi; Batman’da da 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde bazı isimler ön plana çıkmaya, farklı görüş, düşünce ve kesimlerin aday adayları zikredilmeye başlandı.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 20-11-2023 17:15   Güncelleme : 27-12-2023 02:19
MELİK MÜJDELİ HERKESİN BAŞKANI OLMALI

Bu seçim çok farklı olmalı; çünkü Batman Belediye Başkanı herkesin Belediye Başkanı olmalı diye düşünüyorum. 
Deva Partisi Yeni kurulduğu zamanlarda henüz 28 yaşlarında olan Av. Melik Müjdeci’ye kimse güvenmemiş ve Başkanlığının çok kısa süreceği kulislerde konuşuluyordu. Ancak Deva Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci görev yaptığı 3 yıl boyunca sayısız başarılara imza attı ve her kesimin kalbinde taht kurdu. 
Günümüz siyasetinde HEDEP’liler AK Parti’lileri, AK Parti’liler CHP’lileri, CHP’liler MHP’lileri, MHP’liler İYİ Partilileri, İYİ Partililer SP’lileri, SP’liler DEVA’lıları, DEVA’lılar GP’lileri, GP’liler diğer Partileri ve kısacası hiç kimse kimseyi sevmez ve birbirlerinin adaylarına, Belediye Başkanlarına ve diğer yöneticilerini neredeyse hiç saygı göstermezler. Buda günümüz siyasetin ne kadar kirlendiği gerçeği ve acizliğidir.  
Ancak Batman’da 3 yıl bahis.com Deva Partisi İl Başkanlığı görevini yapan başarılı İl Başkanı Av. Melik Müjdeci bütün siyasi partililere oy veren, gönül bağı bulunan, destek veren 7’den 77’ye herkesin gönlünde adeta taht kurdu. 
Onun için HEDEP’liler veya AK Parti’liler artık bütün kentin kabul edeceği bir adayı halkın karşısına çıkartıp, aday göstermelidirler. Daha önce AK Parti İl Başkanlığı için ismi kulislerden düşmeyen Av. Melik Müjdeci kamuoyunda bile ciddi bir heyecana ve beklentiye neden olmuştu. Bu adam tam bir gönül ve dava adamıdır. 
Av. Melik Müjdeci dini, dili, ırkı, görüşü ve siyasi partililere gönül veren herkesin kabullendiği deneyimli, genç ve başarılı bir isim olarak karşımıza çıkıyor. Petrol şehrinin onurlu ve asil halkı, bu kez yerel seçimlerde bir kesimin değil; her kesimin destekleyeceği bir isim olan Av. Melik Müjdeci’ye destek vermeli, sahiplenmeli ve kendisini Batman Belediye Başkanlığı koltuğuna oturtmalıdır.  
Amaç hizmetse, amaç halkına sahip çıkmaksa, amaç adaletse, amaç bütün dilleri, dinleri, görüşleri ve davaları tek çatı altında buluşturmaksa alın size adam gibi adam olan Av. Melik Müjdeci’yi. Hangi partiden olursa olsun Belediye Başkan adayı olarak mutlaka gösterilmelidir. 
Herkes çok iyi biliyor ki; geçen seçimlerde Batman’da AK Parti’nin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgi, saygı ve güvenden dolayı 50-60 bin civarında oy potansiyeli var. Eğer Batman’ın sevilen iş insanlarından Ferhat Nasıroğlu Milletvekili adayı olarak gösterilmeseydi, Yeşil Sol Parti’nin bütün vekilleri kazanıp 5’te 5 yapacağını herkes konuşuyor. Ancak Ferhat Nasıroğlu’nun aday olmasıyla birlikte AK Partili olmayan kesimlerin yaklaşık 50 bin oyunu almayı başardı. 4-1 olarak beklenen vekil sayısı Ferhat Nasıroğlu’nun sevilen bir isim olmasından ve Hüda-Par’ın desteğiyle durum Batman tarihinde ilk kez 3-2 olarak değişti. 
Bunun yerel seçimlere de yansıması için artık Batman halkının büyük bir kesimi isimlerin önemli olduğunun farkına vardı. Av. Melik Müjdeci’de bölgenin Kanaat Önderlerinden ve iş insanı babası Bahri Müjdeci gibi kendisini halkına adamış. Dünya’nın en iyi kentlerinden biri olmak ve hizmetlerin tümünden en iyi bir şekilde faydalanmak için Av. Melik Müjdeci bu şehir için yeni bir başlangıç ve şans olduğunu düşünüyorum. 
Av. Melik Müjdeci Batman Belediye Başkanı olmalı, Batman kazanmalı, halk kazanmalı, barış, kardeşlik, mutluluk, güven ve artık bu şehirde huzur olmalı. 
Petrol şehrine biri  Başkan olmalı, oda Av. Melik Müjdeci olmalı….

Sedat SARIKAYA
Kaynak; Sibel DUYMAZ – BHA Medya Grubu Baş Yazarı

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR