Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 12:58
1 Advert

Mert Hakan Number1 Video Müzik Ödül Töreninde çaldığı eğlenceli şarkılarla dikkatleri üzerine çekti.

Bugüne kadar Ajda Pekkan, Hande Yener, Ziynet Sali, Ferhat Göçer gibi isimlerin albümlerine yaptı aranjelerle popülerliğini arttıran DJ Mert Hakan, sadece ülkemizde değil dünyada da yeni projeleri ile ses getirmeye devam ediyor.

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 28-09-2022 10:29
Mert Hakan Number1 Video Müzik Ödül Töreninde çaldığı eğlenceli şarkılarla dikkatleri üzerine çekti.

Son olarak Inna ve Reynmen işbirliği ile yaptığı “Whenever You Go” prodüksiyonuyla Romanya’dan dünya listelerine giren, Number1’nın da başında bulunan başarılı prodüktör DJ Mert Hakan, Head & Shoulders Number1 Video Müzik Ödül Töreninde çaldığı eğlenceli şarkılarla dikkatleri üzerine çekti.

Toplam on altı kategoride ödülün verildiği geceye sanatçıların şarkı ve sahne performansları damga vurdu. Gecenin sürprizi ise “En İyi Kadın Şarkıcı” seçilen Aleyna Tilki’nin ödülünü Orhan Gencebay’ın elinden alması oldu. Gencebay, Aleyna Tilki’ye “Seni seviyorum ve takip ediyorum. Bu ödülü sana verdiğim için çok sevindim” dedi ve genç sanatçıya destek verdi.

Hande Yener’in açılış şovu ile başlayan gece, Behzat Gerçeker yönetiminde Enbe Orkestrası, Mabel Matiz, Norm Ender, Semicenk, Arem Özgüç ve Arman Aydın performansları ile devam etti.

Oyuncu Eser Yenenler’in eşi olan Berfu Yenenler’de gecede “En İyi Influencer” ödülünü aldı. Ödülünü Behzat Gerçeker’den alan Berfu Yenenler’e eşi Eser Yenenler’in geceye neden gelmediği sorusu üzerine “Eser maalesef evde çocuklara bakmak zorunda, o buraya gelseydi ben gelemezdim” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR