Fısıltı HABERLERİ
HV
19 NİSAN Cuma 10:38

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Ahmet Ziya Akar "esnafın kalbinde"

Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Ahmet Ziya Akar, Serdivan Yazlık bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim döneminin sahadaki en aktif isimlerinden Ahmet Ziya Akar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Teker teker sohbet ettiği vatandaşlarla Türkiye’nin geleceği hakkında konuşan Akar, 2023 ve sonrasındaki Türkiye projeleri doğrultusunda bilgi verdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 12-05-2023 11:39
Milliyetçi Hareket Partisi Sakarya Milletvekili Adayı Ahmet Ziya Akar

Özellikle esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşan Akar; “Görüyoruz ki Serdivan kararını çoktan vermiş. Hem esnafımız hem de gençlerimiz bizim arkamızda. Gözlerindeki memleket aşkı bizlerin çalışma azmini arttırıyor. Hepsi sağolsun vatan sevgisi ile dolu. Bu yüzden Milletin adamlarının yanında durup, karşımızdaki zillet ittifakına tepkilerini sandıkta gösterecekler” ifadelerini kullandı.

Her meslek grubundan vatandaşın fikirleri ile daha fazla proje ürettiklerini dile getiren Akar; “Bizler her kesimi kucaklayan, her yaş grubundan vatandaşlarımız ile bir araya gelen bir partiyiz. Burada da gördük ki herkesi kapsayıcı projelerimiz ile hem esnafımızın hem gençlerimizin gönlüne girmişiz. Bu kadar iyi giden Bir Türkiye’nin istikrarını bozmaması adına sandıkta irade gösterecek milletimiz, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin izinden gitmeye devam edecektir” dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR