Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 23:31

Muhammed Levent Bülbül Adapazarı İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar Yemeğinde Konuştu

Bülbül: Bugün sitem vakti değil.... Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili, Sakarya Milletvekili Adayı Muhammed Levent Bülbül, “Bugün sitem vakti değildir, kırgınlık, kızgınlık vakti değildir. Bugün vatana ve millete sahip çıkma vaktidir” dedi

MAGAZİN
Giriş Tarihi : 13-04-2023 14:17   Güncelleme : 13-04-2023 14:31
Muhammed Levent Bülbül Adapazarı İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar Yemeğinde Konuştu

MHP Grup Başkanvekili, Sakarya 1’inci Sıra Milletvekili Adayı Muhammed Levent Bülbül, partisinin Adapazarı İlçe Teşkilatının mahalle temsilcilerine verdiği iftar programında konuştu. Bülbül, “Türkiye’de bizim karşımızda iktidara talip olanları, kimse normal bir muhalefet olarak düşünmesin. Bu yapı, içeriğinde neleri barındırdığı konusunda son derece tartışma yaratacak, son derece bulanık ve içeriğinde ne olduğu belli olmayan bir yapı” dedi.

MERHAMET ORTADAN KALKTI
Bülbül, “Merhametin ortadan kalktığı, adaletsizliğin kol gezdiği, kan revan içerisinde olan, mazlumların inim inim inlediği bir dünyada Türkiye’den başka bu sıkıntıları, bu problemleri, bu üzüntüleri, bu eziyeti ortadan kaldıracak başka bir hayırlı güç bulunmamaktadır. Bu noktada sadece insanımızın değil, bütün insanlığın derdini dert edinen bir anlayışın, bu ülkede yönetimde olması son derece hayati önem taşımaktadır. Bizim mücadelemiz bunun içindir.

BÜYÜK BİR MİLLET ESERİ
Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin son güven kalesidir, büyük bir millet eseridir. Onun için hareketimize sahip çıkacağız. Mecliste daha fazla temsile ihtiyaç duyduğumuz bu ortamda Milliyetçi Hareket Partisinin milletvekili sayısı arttırıp, Cumhur İttifakının çoğunluğu elde etmesini sağlayıp, Sayın Cumhurbaşkanımızın da Cumhurbaşkanı olarak ilk turda seçilmesini İnşallah temin edeceğiz. Bugün sitem vakti değildir, kırgınlık, kızgınlık vakti değildir. Bugün vatana ve millete sahip çıkma vaktidir” dedi.

MHP Adapazarı İlçe Başkanı Recep USTA, Adapazarı İlçe Teşkilatı düzenlenen iftar Yemeğinde Konuştu

https://www.fisiltihaberleri.com/video/mhp-adapazari-ilce-baskani-recep-usta-adapazari-ilce-teskilati-duzenlenen-iftar-yemeginde-konustu-100.html

MHP Sakarya İl Başkanı Oğuz ALKAŞ Adapazarı İlçe Teşkilatı düzenlenen iftar Yemeğinde Konuştu

 
Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR