Fısıltı HABERLERİ
HV
29 NİSAN Pazartesi 02:35

MUSTAFA KEMAL SÖNMEZ GENEL MERKEZ’DE: “ÖNCELİĞİMİZ MENEMEN’İN KAYBOLAN YILLARI”

Türkiye zorlu bir seçimin ardından ülkenin geleceğini belirleyecek günler yaşıyor; yerel seçimlere hazırlanıyor. Önümüzdeki seçimin yerelin çok ötesinde sonuçlar doğuracağı ise hemen hemen herkesin ortak düşüncesi… Yerel seçimlerin bilinen bir yanı ise adayların partiler üstü etkili olması ve sonuçları kişilikleriyle değiştirebilmeleri.

SİYASET
Giriş Tarihi : 19-10-2023 09:50   Güncelleme : 19-10-2023 10:41
MUSTAFA KEMAL SÖNMEZ GENEL MERKEZ’DE: “ÖNCELİĞİMİZ MENEMEN’İN KAYBOLAN YILLARI”

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Menemen Belediye Başkan Adayı kim olacak? 


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yakınlığı ile bilinen Mustafa Kemal Sönmez; yaklaşan Büyük Kurultay öncesi, hem Kılıçdaroğlu’na destek vermek, hem de yerel seçimler öncesi Menemen’in sorunları ve çözümleri konusunda Genel başkanı bilgilendirmek için Genel Merkezdeki görüşmelerini sürdürüyor.
Genç siyasetçisi Mustafa Kemal Sönmez önceliğinin Menemen’in kaybolan yılları olduğunu belirterek “Maalesef Menemen’de hem ilçemiz hem partimiz adına talihsiz bir süreç yaşadık. Çok zaman kaybettik. Önceliğimiz parti olarak bu süreçten güçlü çıkarak 2024’te seçimi kazanmak ve Menemen halkının özgür iradesinin tecellisini sağlamaktır” dedi

Sönmez, Ankara ziyaretlerinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra, Genel Başkan Yardımcıları, Kadın ve Gençlik kolları ile yaptığı görüşmelerde Menemen’de yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Menemen’de yaşanan talihsiz sürecin ardından titizlik gösteren Genel Merkez yetkilileri, Mustafa Kemal Sönmez’in çalışmaları ile ilgili duydukları memnuniyeti dile getirerek, genç ve yürekli insanlara her zaman bu partide gereken değerin verildiğini belirttiler.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR