Fısıltı HABERLERİ
HV
27 NİSAN Cumartesi 15:34

Mutlu Işıksu’dan Aykut Saban’a ziyaret

Adapazarı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu; beraberinde AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Adapazarı Kınalılar Derneği Başkanı ve AK Parti Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Adayı Adem Köse ile birlikte, seçim çalışmaları kapsamında genç İşadamı Aykut Saban'ı Garaj Aykut'taki işlerinde ziyaret etti.

SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 13:46
Mutlu Işıksu’dan Aykut Saban’a ziyaret

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlere devam eden AK Parti ve MHP'den oluşan Cumhur İttifakı'nın Adapazarı Belediye Başkan Adayı Mutlu Işıksu; Karaağaç Bulvarı’nda bir takım ziyaretlerde bulundu.

Başkan Işıksu; beraberinde AK Parti  Adapazarı İlçe Başkanı Samet Çağlayan, Adapazarı Kınalılar Derneği Başkanı ve AK Parti Adapazarı Belediye Meclis Üyesi Adayı Adem Köse ile birlikte Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan Garaj Aykut Motors Sahibi Genç ve Başarılı İş adamı Aykut Saban’ı ziyaret etti.

Aynı zamanda Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve; Ada Saban Otomotiv İnşaat Fidancılık Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı olan Aykut Saban; Başkan Işıksu’ya destek vereceğini belirterek başarılar diledi.

Ziyaretinden dolayı Başkan Mutlu Işıksu’ya ve heyetine teşekkür eden genç İş Adamı Aykut Saban, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR