Fısıltı HABERLERİ
HV
28 NİSAN Pazar 02:29

Selçuk Geyveli: "Artık vatandaşımız sabırsızlıkla Yeniden Refah’ın gelmesini bekliyor"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Geyveli, Yeniden Refah Partisi Arifiye Seçim Ofisi açılışına katıldı.

SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 13:47
Selçuk Geyveli:

Yeniden Refah Partisi Arifiye İlçe Başkanlığının düzenlediği açılış programı öncesi ilçe teşkilat üyeleri tarafından Arifiye girişindeki Mısır Araştırma Enstitüsü önünde oluşturulan konvoyla başladı. Konvoya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Selçuk Geyveli ve Arifiye Belediye Başkan adayı Şükrü Gözyuman’nın da katılmasıyla birlikte saat 13:00’da konvoy harekete geçti. Atatürk Caddesi boyunca seçim otobüsünden esnaf ve vatandaşları selamlayan Selçuk Geyveli ve Şükrü Gözyuman zaman zaman otobüsten inerek vatandaşlarla kısa sohbette bulundu. Konvoy sırasıyla Arifiye merkezden sonra Fatih Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Neviye Mahallesinde dolaştıktan sonra Arifiye’nin çevre mahallelerini de ziyaret etti. Kumbaşı, Kemaliye, Hacıköy, Karaaptiler ve Hanlı mahalle merkezlerinde geçen konvoy daha sonra Sakarya Büyükşehir Şehirlerarası Otobüs Terminaline geçti. Selçuk Geyveli ve Şükrü Gözyuman otobüs terminali esnaflarını ziyaret ederek sohbette bulundu.

Selçuk Geyveli ve Şükrü Gözyuman otobüs terminali esnafları ziyaretinden sonra beraberindeki kalabalık teşkilat üyeleriyle birlikte Arifiye merkezdeki seçim ofislerinin açılışını yapmak üzere Arifiye merkeze geçti.

Seçim ofisi açışı öncesi kısa bir konuşma gerçekleştiren Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya “Yeniden Refah Partisi olarak artık her yerdeyiz Elhamdülillah. Sakarya’daki 16 ilçede de iddialıyız. Arifiye’de de bir kez şahit olduk ki vatandaşlarımız arttık Yeniden Refah ‘ı bekliyor. Seçim ofisimiz inşallah hayırlı hizmetlere vesile olur” dedi. Daha sonra Arifiye belediye başkan adayı Şükrü Gözyuman” Bugün buraya gelerek seçim ofisimizin açılışını katılan değerli teşkilat mensuplarımız, beyefendiler, hanımefendiler ve tüm misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz bizlere onur verdiniz. Ofisimizin açılışıyla birlikte burada oluşan coşkulu heyecanı inşallah 31 Mart akşamı daha fazlasıyla yaşayacağız. Arifiyemiz için tam 60 proje hazırladık. Projelerimizin hayata geçmesiyle birlikte Arifiye’mizin de çehresi değişecek. Arifiyeli hemşerilerimiz de artık vaktin değişim vakti olduğunu bizlere ifade ediyorlar. Arifiye’ye hizmet etmek istiyoruz. Bizler ne rantçı ne heykelci be de örgütçüyüz. Bizler ahlaklı belediyecilik için geliyoruz.” İfadelerini kullandı.

Son olarak konuşma yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Geyveli “Gittiğimiz her yerde ilgi ve alaka ile karşılanıyoruz. Bugün buda Arifye’de gördüğümüz manzara da aynı. Artık vatandaşımız sabırsızlıkla Yeniden Refah’ın gelmesini bekliyor. İnşallah hem Sakarya’nın çehresi bizimle değişecek hem de Sakaryaspor’un şampiyonlar liginde mücadele edeceği bizim dönemimizde olacak” dedi. Daha sonra Selçuk Geyveli, Şükrü Gözyuman, Hidayet Kaya ve Arifiye Kadın Kolları Başkanı birlikte kurdele keserek seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

 

Levent CANDANLevent CANDAN

YORUMLAR