Fısıltı HABERLERİ
HV
28 MART Perşembe 13:17
1 Advert

Necip Fazıl Kısakürek Yurdu Öğrencilerinden

İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Sakarya Şubesi Necip Fazıl Kısakürek Yüksek Erkek Öğrenci Yurdu, 2022- 2023 Güz Döneminin ilk gezisini Poyraz Gölü’ne düzenledi.

KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 02-11-2022 13:04
Necip Fazıl Kısakürek Yurdu Öğrencilerinden

Geziye katılan yurt öğrencileri Poyrazlar Gölü’ne yürüyüş yaparak doğanın keyfini çıkardı. İlim Yayma Cemiyeti Yönetimi ve Yurt Müdürü, müdür yardımcıları Poyrazlar gezisinde, öğrencilere Sakarya'nın kültürel ve doğal güzellikleri tanıttı.

Hafta sonlarında çeşitli kültürel ve sosyal faaliyetler düzenleyerek, öğrenciler arasında birlik ve dayanışma ruhunu sağladıklarını ifade eden İlim Yayma Cemiyeti Sakarya Şube Başkanı Ali ALEMDAR: '' Yurt olarak ülkemiz ve dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerimize Sakarya'nın kültürel, sosyal ve tarihi güzelliklerini tanıtmaya çalışıyoruz. Hem birlikte güzel vakit geçirmenin keyfini yaşıyorlar hem de Sakarya'nın güzelliklerini gezerek görüyorlar. Bugün de öğrencilerimizle Poyrazlar Gölü’ne hem yürüyüş yaptılar hem de keyif veren güzel bir gün geçirdiler. Fırsat buldukça bu tür doğa ve tarihi gezilerimiz devam edecek'' dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR