Fısıltı HABERLERİ
HV
03 MAYIS Cuma 12:27

Necmettin Kırık’tan Erenler Belediye Başkanlığı İçin İddialı Başlangıç

Erenler Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yapan Necmettin Kırık “Türkiye Yüzyılı ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Erenler ilçemizde modern ve çağdaş şehircilik örneklerini göstereceğiz” dedi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 22-11-2023 10:23
Necmettin Kırık’tan Erenler Belediye Başkanlığı İçin İddialı Başlangıç

31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday adaylarının başvuru trafiği hız kesmeden devam ederken, seçimlerin gözdesi Erenler Belediye Başkanlığı için şansı en yüksek adaylardan Necmettin Kırık AK Partiden resmi başvurusunu gerçekleştirdi.

 

Kalabalık bir destekçi grubuyla AK Parti Erenler İlçe Başkanlığı binasına gelen Necmettin Kırık aday adaylığı başvurusunu İlçe Başkanı Ömer Barik ve ilçe yöneticilerine teslim etti.

 

Burada adaylığıyla ilgili bir konuşma yapan Necmettin Kırık doğup büyüdüğü ve yaşadığı Erenler İlçesine hizmet için yola çıktığını belirterek; “Türkiye Yüzyılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve AK Partimizin Gönül Belediyeciliği anlayışıyla Erenler ilçemizin ve hemşerilerimizin çağdaş şehircilikle birlikte yaşam kalitelerini artırmak, ilçemizi tarım, sanayi, ticaret, turizm alanlarında üst sıralara taşımak, ilçemizde modern kentsel dönüşüm örneklerini göstermek, ortak akıl ve katılımcı yönetimin en güzel örneğini teşkilatımız, meclis üyelerimiz, muhtarlarımız ve Erenler'li  hemşerilerimizle birlikte gerçekleştirmek için Erenler Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumuzu Erenler AK Parti İlçe Başkanımız Sayın Ömer Barik'e teslim ettik. Başvuru için gerçekleştirdiğimiz ziyaretimizde bizleri nazik şekilde misafir eden AK Parti Erenler İlçe Başkanımız Sayın Ömer Barik, Kadın Kolları Başkanız Sayın İlknur Armağan ve Yönetim Kurullarındaki değerli arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Aday adaylığı açıklamamızla birlikte tüm iletişim yollarıyla iyi dilek, temenni ve dualarını bizlere ileten, bizimle birlikte adaylık başvurusuna katılım sağlayan kıymetli dostlarımıza teşekkür ederim. Allah hakkımızda hayırlısını versin.” dedi.

Şehrimizde iş dünyası, siyaset, spor ve sivil toplum kuruluşlarında yakından tanınan Necmettin Kırık’ın Erenler Belediye Başkan aday adaylığı başvuru törenine iki dönem başkanlığını yaptığı Sakarya Yerel Kültür Derneği camiasından ve Erenler Muhtarlarından güçlü destek geldi. SYKD Kurucu üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri kalabalık bir katılımla eski başkanlarının yanında yer alırken, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman ve çok sayıda mahalle muhtarı Necmettin Kırık’a tam destek verdiler.

 

Erenler Belediye Başkanlığı için çevresinden yoğun destek gören Necmettin Kırık’ın başvuru törenine anne ve babası başta olmak üzere, eşi ve çocukları, kardeşi ve ailesi, amcası ve yakın aile üyeleri de katılarak ‘Erenler’in Evladı’ sloganıyla yola çıkan evlatlarının yanında olduklarını gösterdiler.

 

Erenler Belediye Başkanlığı için başvurusunu yapan Necmettin Kırık parti binası çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Erenler İlçesinin tüm sorunlarını bildiğini söyleyen Necmettin Kırık, “Bugüne kadar birçok projede yer aldım. Bu zamana kadar ki bilgi ve tecrübelerimle Erenler'e ve Erenler'deki hemşerilerime yakışır yaşam alanları oluşturmak istiyorum. Sorunları ve ihtiyaçları biliyorum. Parti teşkilatlarımız, Muhtarlarımız ve Meclis Üyelerimizle birlikte yapacağımız çalışmalarla Sakarya’mızın giriş kapılarından biri olan İlçemizi tüm Türkiye’ye örnek bir yerleşim bölgesi yapmak istiyoruz. " dedi.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR