Fısıltı HABERLERİ
HV
19 MART Salı 09:24
Advert

Nehrin Çocukları Uğurlu Geldi

Sakarya Valiliği himayelerinde İl Millî Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülen #SporSakarya projesi kapsamında “Nehrin Çocukları Takımıyla Kenetleniyor” etkinliği tüm hızıyla devam ediyor.

EĞİTİM
Giriş Tarihi : 03-10-2022 10:01
Nehrin Çocukları Uğurlu Geldi

Öğrencilerimizin sosyal, bilişsel ve ruhsal gelişiminde önemli bir yere sahip olan sporu geliştirmek ve sevdirmek adına çıkılan yolda artıların gözlenmesi, projenin devam ettirilmesinin zeminini oluştururken  ve öğrencilerin büyüme, gelişim süreçlerini sağlıklı bir şekilde yürütebilme, sporu yaşam şekline dönüştürebilme ve gönül verdikleri takımın oyuncuları ile aynı havayı soluyabilmeleri adına da bir fırsat oluşturdu.

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumunda oynanan ve Sakaryaspor'un 3-1 galip olduğu Sakaryaspor-Malatyaspor TFF 1. Lig maçına, İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, okul-kurum müdürleri, öğretmenler ve yaklaşık 500 öğrenciyle destek verdi. 

İl Millî Eğitim Müdürü Savaşçı, proje kapsamında öğrencilerimizin şehrimizin takımını desteklemeye devam edeceğini, bu kapsamda farklı ilçe ve köylerimizden öğrencilerimizin maç öncesi düzenlenecek kültür gezileriyle de şehrimizi daha iyi tanıyacağını belirtti.

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
ÇOK OKUNANLAR