Fısıltı HABERLERİ
HV
29 MART Cuma 12:43
1 Advert

Nur Gülşan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Kızılay Adapazarı Şube Başkanı Nur Gülşan, seçimle geldiği görevinden istifa ederek AK Parti’den 28. Dönem Sakarya Milletvekili aday adaylığına başvurusunu yaptı. Kalabalık bir grupla geldiği AK Parti İl binasında aday adaylığı başvuru evraklarını İl Başkanı Yunus Tever’e teslim eden iş insanı Nur Gülşan’a ailesi, sevenleri, Kızılay gönüllüleri ve Kadın Kolları Başkanlığını yaptığı Sakarya Yerel Kültür Derneği yönetim kurulu seviyesinde tam destek verdi.

SİYASET
Giriş Tarihi : 16-03-2023 18:36
Nur Gülşan aday adaylığı başvurusunda bulundu.

İş dünyasında yakından tanınan Orhan Yılgenci, Ertuğrul Öztürk, Mustafa Kaytaz, Necmettin Kırık, Kadir Sayın, Cemal Başak, İbrahim Akçalı, abisi Semih Gülşan gibi çok sayıda ismin yer aldığı aday adaylığı başvurusunda heyecanını gizleyemeyen Nur Gülşan Sakarya’mıza ve halkımıza hizmet edebilmek amacıyla yola çıktığını belirterek herkese teşekkür etti.

Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Gülşan; “Hakkımızda hayırlısını diliyorum. Milletimize her anlamda hizmetkar olmaya talibim. Parti teşkilatlarımızda, Sakarya Yerel Kültür Derneğimizde ve Kızılay Ailesi içinde bugüne kadar yaptığımız tüm gönül işlerini milletimizin vekili olarak daha fazlasını yapacağıma söz veriyorum” dedi.

NUR GÜLŞAN KİMDİR?

İş hayatının başarılı kadınlarından Adapazarlı sanayici bir ailenin kızı olan Nur Gülşan, 1978 yılında Sakarya ili, Adapazarı İlçesinde dünyaya geldi. Orta Düzey Eğitimini Sakarya’da tamamladı. Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Peyzaj Mimarlığı bölümünde eğitimine bir süre devam etti. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde lisansını yaptıktan sonra, Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Bölümünde Yüksek Lisansını tamamladı.

2004 yılından itibaren Aile Şirketleri olan, Gülşan Branda ve Tente imalatı şirketinde, Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır. Şirket, Yurtiçi ve Avrupa pazarına yönelik çalışmalarını devam ettirmektedir. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), Tente ve Branda Sanayici İş Adamları Derneği (TBÜD) ve 2001 Yılından itibaren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyesidir. 

 

Siyaset hayatına 2013 yılında, AK Parti Erenler İlçe Teşkilatında görev alarak başlayan Nur Gülşan, 2015-2018 yılları arasında AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Dış İlişkiler Komisyon Başkan Yardımcılığı, AR-GE ve Sosyal Politikalar Birimlerinde görev aldı. 24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde AK Parti’den 27.Dönem Sakarya Milletvekili Aday Adayı oldu.

Gülşan, Üniversite yıllarından başlayarak, çeşitli organizasyonlarda insani yardım için gönüllü oldu. 2019 yılında Türk Kızılay Adapazarı Başkanlığı’na seçildi. Üç yıldır sürdürdüğü görevinden aday adaylığı başvurusu nedeniyle ayrıldı. Türk Kızılay’ı ile birlikte, yurt içi ve yurt dışında insani yardım ve doğal afetlerde görev aldı.

 

2019 yılından itibaren, Sakarya Yerel Kültür Derneği (SYKD) Kadın Kolları Başkanlığını yürütmektedir. Dernek çatısı altında, Sakarya’da toplumsal olaylarda her zaman ön planda olan kadınlarla, bireysel gelişimleri için sosyal projeler gerçekleştirdi. Kadınların iş hayatına girebilmesi ve ülke ekonomisine katkı sağlaması amacıyla, çok kişiye yardımcı oldu.

 

Gülşan, orta seviyede İngilizce bilmekte olup, iki çocuk annesidir.

 

------------------------------------------------------------------------------------

 NUR GÜLŞAN

AK PARTİ SAKARYA

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

Sabahattin BİRİNCİSabahattin BİRİNCİ

YORUMLAR
Kerem 1 yıl önce
Hayırlı olsun inşallah, Yolunuz açık olsun Başkanım İnancımız TAM
ÇOK OKUNANLAR